جایگاه مدیریت شهری در باززنده سازی مناظر فرهنگی حاشیه شرقی رودخانه کارون درشهرستان اهواز با رویکرد توسعه اکوتوریسم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CUCONF10_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی طراحی محیط زیست ، دانشگاه تهران
چکیده
امروزه مدیریت شهری در جهان تحول اساسی یافته است شهرها مدیریت می شوند تا بتوانند رفاه و آسایش ساکنان خود را تامین کنند مدیریت شهری دارای تشکیلات وسیعی است و نقش مهمی در موفقیت برنامه ها و طرح های توسعه شهری و همچنین رفع نیاز جمعیت، جریان عبور و مرور در شهر، رفاه عمومی، مسکن، کاربری زمین، تفریح، فرهنگ، اقتصاد، تاسیسات زیربنایی و امثال آن ها بر عهده دارد. سازمان گردشگری دربیانیه۱ مانیل،گردشگری را نیاز اساسی در هزاره سوم معرفی کرده است. موزه ها، بناهای یاد بود، سالن های تئاتر، استادیوم های ورزشی،پارک ها، شهربازی، مراکز خرید، مناطق با معماری تاریخی و مکان هایی مربوط به حوادث مهم یا افراد مشهور،جاذب گردشگران بسیاری هستند. کاربری طبیعی اراضی از جمله رودخانه ها تاثیر مستقیمی بر اختصاص فعالیت و ایجاد سکونتگاه های انسانی و جذب جمعیت دارد . از این رو در نتیجه ی پوشش های طبیعی اراضی در یک منطقه ، کاربری هایی از جمله زراعت و کشاورزی و فعالیت هایی نظیر دامداری ، ماهیگیری، فرصت های کسب و کار، گردشگری و نیز آداب و رسوم سنتی پایدار و هماهنگ با محیط طبیعی بوجود می آید. از این رو برنامه ریزی در مدیریت شهری تاثیر بسزایی در باززنده سازی این مناطق در جذب گردشکر و توسعه اکوتوریسم خواهد داشت.کلیدواژه ها
مدیریت شهری، اکوتوریسم، باززنده سازی، رودخانه کارون.مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.