تحلیل عوامل موثر بر ایجاد حس وحدت در مکان اجتماع پذیر محلی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CUCONF10_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 427
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی ترابیان

دانشجوی کارشناس ارشد، گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه غیردولتی شهید اشرفی ، اصفهان، ایران

مهران کاراحمدی

استادیاروعضوهیات علمی، گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه غیردولتی شهید اشرفی ، اصفهان ایران

نرگس سلطانی

عضوهیات علمی، گروه معماری، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه غیردولتی شهید اشرفی ، اصفهان ایران

چکیده

با توجه به گسترش شهرنشینی و نیاز جامعه به فضاهای عمومی و جمعی به منظور بستری برای پیوند اجتماعی، طراحی فضای میدانی به شدت احساس میشود. در چنین فضاهایی انواع فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جریان مییابد و بیشترین تماس و ارتباط و تعامل میان انسانها رخ میدهدوحس وحدت که روابط در تعاملات اجتماعی را شاید افزون سازد، در این پژوهش تلاش بر آن شده که نظریات بزرگان در باب حس وحدت و تعاملات اجتماعی رادرپلازای شهری مورد بررسی قرار داد. اهداف مورد پژوهش دستیابی به معیارهای شاخص شکل دهنده ئ حس وحدت در میدان های محلی و دستیابی به عوامل تعاملات اجتماعی در میدانهای محلی به عنوان مکانی اجتماع پذیروسوالات مورد نظر چه پارامترهای برای دستیابی شاخص های حس وحدت در میدان محلی وجود دارد؟ چه پارامترهای برای دستیابی به تعاملات اجتماعی در میدانهای محلی به عنوان مکانی اجتماع پذیر می باشد؟با بررسی نمونه موردی های داخلی وجدول به نقاط قوت وضعف دو مجوعه پرداخته است ودر راستای آن به نتیجه گیری پرداخته شده است. این تحقیق از لحاظ کیفی با رویکرد وحدت واجتماع پذیری در مکانهای محلی در معماری است.که به روش کتابخانه ای جمع اوری شده است برای دستیابی به نتیجه دلخواه به صورت تخصصی به بررسی متون مختلف ازجمله کتاب های معماری وحدت وتعاملات اجتماعی در مقاله ها وپایان نامه ها پرداخته شده است.این پژوهش توصیفی وتحلیلی بوده به این صورت که متغیرهای پژوهش وحدت ، تعاملات اجتماعی ومحله مورد بررسی وتوصیف وتحلیل ساختارهای آن قرار گرفته شده ونتیجه گیری می شود. در ادامه با توجه به اطلاعات به دست آمده از مکتوبات، مطالعات میدانی و آنالیز و تحلیل دادها بر اساس روش های ادراکی و شهودی، تجربی، دیداری و ... چهارچوب پژوهش را تشکیل داده است .که بابررسی نمونه موردی وپرداختن به نقاط قوت وضعف مجموعه در پیشبرد روند پژوهش پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

تعاملات اجتماعی،حس وحدت ، میدان محلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.