تعیین تاثیر ارتباطات میان فردی بر عملکرد گروهی کارکنان ستادی شهرداری خرامه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی توانمندی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MIAE01_0627
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 122
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رویا دشتی

استاد گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، ایران

مهرداد زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش بودجه و مالیه عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، ایران

چکیده

ارتباطات بین فردی اساس و شالوده هویت و کمال انسان است و مبنای اولیه پیوند انسان با دیگران را تشکیل می دهد. ارتباطات موثر موجب شکوفائی افراد و بهبود کیفیت روابط می شود. این در حالی است که ارتباطات غیر موثر مانع از شکوفائی انسان می شود و برای روابط حکم زهر را دارد و حتی روابط را تخریب می کند. هدف اصلی این پژوهش تعیین تاثیر ارتباطات میان فردی بر عملکرد گروهی کارکنان می باشد. جامعه آماری تحقیق کلیه کارکنان ستادی شهرداری شهرستان خرامه می باشد که با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۲۰۴ نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدهاند. دوره زمانی تحقیق نیمه دوم سال ۱۴۰۱ می باشد. در این پژوهش مولفه های ارتباطات میان فردی ( ابعاد کلامی ، شنودی و بازخوردی ) به عنوان متغیرهای مستقل و عملکرد گروهی کارکنان به عنوان متغیر وابسته می باشد. روش گردآوری داده ها از روش کتابخانه ای و توزیع پرسشنامه می باشد. آزمون فرضیات از روش آزمون همبستگی و رگرسیون چندگانه انجام شده است .نتایج آمار توصیفی نشان داد ارتباطات میان فردی کارکنان (ابعاد کلامی ، شنودی و بازخوردی ) در حد متوسطی می باشد و عملکرد گروهی کارکنان در حد ضعیفی ارزیابی شده است . نتایج تحقیق نشان داد مولفه های ارتباطات میان فردی (ابعاد کلامی ، شنودی و بازخوردی ) بر عملکرد گروهی کارکنان تاثیر مستقیم و معناداری دارند و تاثیر بعد کلامی بر عملکرد گروهی کارکنان نسبت به بقیه متغیرها بیشتر است .

کلیدواژه ها

ارتباطات میان فردی ، ارباطات کلامی ، ارتباطات شنودی ، ارتباطات بازخوردی ، عملکرد گروهی کارکنان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.