وضعیت سنجی میزان گرایش به یادگیری مادام العمر در معلمان شهر کرمانشاه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE16_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 160
نویسندگان
استاد سمینار
دانشجوی کارشناسی ارشد، برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه پیام نور، همدان، ایران
چکیده
یادگیری مادام العمر هم از نقطه نظر رشد معلمان و رشد تحصیلی دانش آموزان در آموزش و پرورش اهمیت بسیاری دارد، زیرا علاقه معلمان به یادگیری مداوم و ادامه آموزش و یادگیری موجب خلق بروندادهای مثبت در فضای یادگیری میشود. از این رو، پژوهش حاضر با هدف وضعیت سنجی میزان گرایش به یادگیری مادام العمر در معلمان شهر کرمانشاه به انجام رسید. تحقیق حاضر بر اساس هدف، از نوع کاربردی و از نظر ماهیت روش تحقیق، از نوع تحقیقات توصیفی - پیمایشی بود. جامعه تحقیق شامل معلمان مقاطع تحصیلی مختلف شهر کرمانشاه در سال تحصیلی ۱۴۰۲ ۱۴۰۱ - بود. حجم نمونه در این تحقیق برابر با ۲۸۰ نفر محاسبه شد. روش نمونهگیری به صورت نمونه گیری تصادفی چندمرحلهای بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از شاخصهای توصیفی و استنباطی در نرم افزار SPSS نسخه ۲۴ استفاده شد. ابزار پژوهش مشتمل بر پرسشنامه یادگیری مادام العمر معلمان هرسن و اوزونبویلو (۲۰۱۰ ) بود. یافته های پژوهش نشان داد که در سطح معنیداری ۰/۰۰۱، میزان گرایش به یادگیری مادام العمر و ابعاد آن، یعنی تمایل به یادگیری، آگاهی از مهارتهای یادگیری فردی و باور به سودمندی فعالیت یادگیری در رشد شغلی کمتر از میانگین جامعه بود. در نتیجه، به مسئولین آموزش و پرورش پیشنهاد میشود که با تلاش برای شناسایی راهبردهای افزایش این گرایش در معلمان، زمینه ای مناسب برای برخورداری آنان از نگرش مثبت به یادگیری در فضای اموزش و یادگیری فراهم آورند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.