کاربست مدل اسکور به منظور ارزیابی عملکرد زنجیره تامین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICOCS07_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
چکیده
امروزه گسترش بازارها و محصولاتسبب شده است که رقابت های زیادی در بازارها ایجاد شود. در این راستا، عملکرد مناسب زنجیره تامین وشناخت نقاط قوت و ضعف آن اهمیت فراوانی دارد. مدل های مختلفی جهت ارزیابی عملکرد زنجیره تامین موجود می باشد. در این تحقیق، با توجه به جامعیت اسکور ، از این مدل برای ارزیابی زنجیره تامین شرکت زیر مجموعه خودرواستفاده شد است. مدل اسکور یک مدل مرجع عملیاتی بوده که دارای ۵ ویژگی عملکردی قابلیت اطمینان، پاسخگویی، انعطاف پذیری، هزینه و مدیریت دارایی می باشد. هدف این تحقیق ارزیابی این ۵ ویژگی و مناسب بودن آنها در زنجیره تامین یکی از شرکت های فعال در حوزه خودرو می باشد. برای این منظور و جمع آوری اطلاعات مورد نیاز ازپرسشنامه استفاده شده است. این تحقیق دو شکل پرسشنامه داشته است که یک شکل میان مشتریان توزیع و شکل دوم میان پرسنل شرکت توزیع شده است. پس از جمع آوری داده ها، به منظور انجام آزمون ها ی آماری مناسب، در ابتدا آزمون کولموگروف- اسمیرنوف انجام شد. با توجه به نرمال بودن توزیع متغیرها، به منظور بررسی مناسب بودن پنج معیار، آزمون تی تک نمونه ای، مورد بهره گیری قرا گرفت. در نهایت آزمون های آماری نشان دادند که هر پنج معیار در سطح مطلوب قراردارند. در انتها نیز با وجود سطح مناسب پنج معیار، چند پیشنهاد جهت بهبود و تقویت زنجیره تامین شرکت ارائه شد.کلیدواژه ها
جیره تامین، اسکور، خودرومقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.