موانع و راه کارهای توسعه ورزش قهرمانی استان اردبیل

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد ورزش های همگانی
  • کد COI اختصاصی: FCRSS01_200
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 372
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی مهری

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

نسرین عزیزیان کهن

دانشیار مدیریت ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

احسن محمدی انگوت

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

چکیده

هدف کلی این تحقیق شناخت موانع و ارائه راهکارهای توسعه ورزش قهرمانی استان اردبیل بود. مربیان، مدیران، کارشناسان، خبرنگاران ورزشی و ورزشکاران برجسته برخی از رشته های رایج تیمی و انفرادی ، جامعه آماری این تحقیق را تشکیل دادند، از میان ورزشکاران که سوابق حضور در مسابقات کشور و بین المللی را داشتند( ۵۰ نفر مرد و ۳۰ نفر زن) به صورت هدفمند انتخاب شدند. از مربیان، مدیران، کارشناسان، خبرنگاران ورزشی ورزش استان ۳۰ نفر مربی ، ۳۰ نفر کارشناس، ۲۰ نفر مدیر و ۱۰خبرنگار ورزشی انتخاب شدند. برای جمع -آوری دادهها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. روایی محتوایی پرسشنامه از طریق نظرخواهی از متخصصان انجام شد . پایائی کل پرسشنامه (تمام متغیرها) ۹۰/ ۰ بود.برای آزمون فرضیه ها از روش آماری کای اسکوار در سطح معناداری ۰۵P< استفاده شد. از آزمون فریدمن برای رتبه بندی میانگین متغیرها و نمودار رادار برای تعیین شکاف بین متغیرها نیز استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده های تحقیق با استفاده از نرم افزار آماری SPSS انجام گرفت .بر اساس رتبه بندی پاسخ نمونه ها از طریق آزمون فریدمن ، امور مالی ، منابع انسانی متخصص ، کادر فنی ، مدیریت ، امور فرهنگی و اماکن و تجهیزات ورزشی به ترتیب اولویت به عنوان موانع توسعه ورزش قهرمانی استان اعلام شدند. با توجه به ماتریس داخلی و خارجی ( IE ) ملاحظه شد که ورزش قهرمانی استان در ناحیه استراتژی WO قرار گرفته است ، به عبارتی نقاط ضعف ورزش قهرمانی بیشتر از نقاط قوت آن است ، اما از سوی دیگر فرصت های پیش روی آن بالاتر از تهدیدهاست .

کلیدواژه ها

ورزش قهرمانی ، SWOT ، موانع ، راه کارها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.