رابطه هوش سازمانی و توانمند سازی معلمین تربیت بدنی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد ورزش های همگانی
- کد COI اختصاصی: FCRSS01_181
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 181
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، جیرفت، ایران
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت، جیرفت، ایران
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی رابطه هوش سازمانی و توانمند سازی در بین معلمان تربیت بدنی شهر جیرفت بود. جامعه آماری پژوهش شامل تمامی معلمین زن و مرد شهر جیرفت بودند (۱۷۰ نفر) به دلیل محدود بودن از روش نمونه گیری تمام شمار استفاده گردید و همه جامعه به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار تحقیق شامل الف) پرسشنامه هوش سازمانی ب) پرسشنامه توانمندسازی روانشناختی اسپریتزر در پنج بعد و در ۱۹ گویه تنظیم شده است. برای تحلیل داده ها برحسب مورد از آمارهای توصیفی، از جمله: میانگین، انحراف معیار و درصد استفاده شد و در آمار استنباطی ابتدا از آزمون کلموگروف اسمیرنوف جهت بررسی توزیع طبیعی داده ها استفاده شد و از آزمون ضریب همبستگی پیرسون برای تعیین روابط بین متغیر ها و از آزمون تحلیل رگرسیون چند متغیره برای پیش بینی روابط بین متغیرها استفاده شد. تمامی تحلیل های آماری آزمون های ذکر شده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS نسخه ۲۴ انجام شد. نتایج توصیفی نشان داد دبیران مرد درصد بیشتری از نمونه تحقیق را تشکیل داده اند (۵۳ درصد)، سن ۷۰ درصد از دبیران تربیت بدنی بین ۳۱ تا ۴۱ سال مشاهده شد، با توجه به این توزیع سنی، می توان بیان کرد که دبیران تربیت بدنی از تجربه خوبی برخوردار هستند. گروه لیسانس بیشترین درصد (۵۷ درصد) و مدرک فوق دیپلم کمترین درصد (۱۴ درصد) را به خود اختصاص داده اند. نتایج تحقیق نشان داد؛ بین هوش سازمانی و توانمند سازی معلمین تربیت بدنی ارتباط معنی داری وجود دارد.کلیدواژه ها
هوش سازمانی، معلمین تربیت بدنی، توانمند سازیمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.