بررسی عوامل موثر در یادگیری و بهبود عملکرد دانش آموزان متوسطه در درس ریاضی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش علمی پژوهشمند
  • کد COI اختصاصی: FINCONF02_243
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 173
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه حاجی زاده

کارشناسی ارشد، تحقیقات آموزشی- مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۱ بندرعباس، آموزشگاه دخترانه شهید تنیده

سلیمه تاجیک

مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۱ بندرعباس، آموزشگاه نمونه دولتی نورالهدی

عطیه پابرجی

مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۱ بندرعباس، آموزشگاه نمونه دولتی نورالهدی

علی پابرجی

مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۱ بندرعباس، آموزشگاه شهید فرزاد مسافری

چکیده

از آنجایی که شخصیت انسان در دوران کودکی شکل می گیرد، پس بهتر است قبل از اینکه او به فردی بالغ تبدیل شود، خصوصیاتمثبت و پسندیده را در او تقویت کنیم تا با همان خصلت های نیکو به دیگر عرصه های زندگی قدم بگذارد. روش تحقیق : تحلیلتوصیفی با استفاده از جداول، نمودارها و توزیع درصدی تجزیه و تحلیل داده های پرسشنامه یعنی با جمع آوری سئوالات توسطپرسشنامه و جواب به سئوالات آن توسط معلمان مقطع ابتدایی. ابزار تحقیق : از پرسشنامه منظم (بسته) استفاده می شود زیرا بهکمک این وسیله آسانتر و سریعتر می توان به نتیجه رسید. روش آماری و تجزیه وتحلیل داده ها : تحلیل پیمایشی با استفاده از جدولو نمودارها و توزیع درصدی و تجزیه وتحلیل داده ها . یافته ها: از نظر این پژوهش دروغگویی مانند بیماری های دیگر روانی و عاطفی ابتدااز یک مسئله ساده و کوچک آغاز می شود و چنانچه به موقع درمان نشود به یک بیمار ی روحی تبدیل می شود. یکی از عوارض ومشکلات دروغگو یی، بی اعتباری و سلب اعتماد مردم است. دروغ اعتماد دو جانبه بین افراد را از بین می برد و به آن لطمه می زند وسبب بدبینی می گردد. نتیجه گیری: از مباحث ایراد شده نتیجه گرفته می شود که ما باید استعدادها و خصوصیات منفی کودک راشناسایی کرده و سعی در از بین بردن آنها بکنیم. یکی از این انحرافات که یک نوع اختلال شخصیت در فرد محسوب می شود صفتناپسند دروغگویی است. دروغگویی از جمله مسائلی است که همواره دغدغه خاطر مربیان، معلمان و اولیا قرار می گیرد . اکثر والدین ازدروغگویی کودکان خود شکایت دارند ولی عامل شکل گرفتن این پدیده را در آنها نمی دانند و آگاهی چندانی برای برخورد با اینپدیده زشت ندارند و اغلب دست به اقدامات عجولانه و تنبیهات ناروا و تحقی رات بی مورد می زنند که وضعیت را وخیم تر می کند.

کلیدواژه ها

دروغ، کودک، دروغگو یی، دانش آموزان، دروغگو، صداقت، معلم، تنبیه، مدرسه، اعتماد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.