چگونه توانستم مشکل بی انضباطی و اخلالگری علیرضا دانش آموز پایه دوم را کاهش دهم ؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش علمی پژوهشمند
  • کد COI اختصاصی: FINCONF02_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 264
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرحناز پیل خواه

کارشناسی، علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان- اداره آموزش و پرورش منطقه فین، آموزشگاه شهید بانوج دشت

چکیده

هدف از پژوهش حاضر، بررسی مشکلات ناشی از بینظمی و اخلالگری دانش آموز پایه دوم دبستان و ارائه را هحل مناسب جهت رفع اینمشکل میباشد. یک ی از عوامل بازدارنده در امر تحصیل، بی نظمی و اخلالگری می باشد . معلمان در برابر بینظمی و اخلالگری دانشآموزان، به شکل های متفاوتی از خود عکس العمل نشان میدهند . برخی از معلمان آنان را به شدت سرکوب می کنند. بعضی از معلما ندر مقابل آنان کوتاه م یآیند و بعض ی دیگر آنان را به حال خود رها می کنند. اما واقعیت این است که در این حالت مشکل ادامه خواهدیافت و مشکلات دیگری نیز به دنبال خواهد آورد. برای حل مسائل انضباطی باید عوامل موثر در پیدایش انها را مورد مطالعه قرار داد.شاگرد خود به خود نظم کلاس را مختل نمیکند یا مزاحم کار معلم و دیگر شاگردان نمی شود. باید دید چرا و در چه شرایطی شاگردتخلف کرده است. معلم باید در صدد کشف عوامل موثر در پیدایش مسئله انضباطی برآید و به شاگرد کمک کند تا اعمال و رفتارخویش را تحت قاعده و قانون درآورد. در این راستا سعی شده است با جمع آوری اطلاعات از طریق مصاحبه با والدین و معلم علیرضا وهمچنین مشاهده رفتار وی و تامل ی بر بررسیهای نظری و مطالعه در مقالات روانشناسی در حوزهی تعلیم و تربیت به بررسی موضوعپرداخته و راهکارهایی برای جلوگیری و حل مشکلات مربوط به نظم و اخلالگری ارائه شود. یافته های این پژوهش نشان میدهد کهدانش آموز دوست دارد مورد توجه قرار گرفته و به نیازهای او حداکثر توجه شود. و ایجاد اختلال در کلاس درس، به دلیل برآوردهنشدن نیاز او به ویژه در محیط خانواده است. در نهایت میتوان نتیجه گرفت که خانواده یکی از عوامل مهم در شکل گیری رفتارهاینابهنجار دانش آموز می باشد.

کلیدواژه ها

بی نظمی، اخلالگری، معلمان، راه حل، دانش آموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.