درس پژوهی فصل هفتم علوم تجربی پایه چهارم با مضمون (آهنربا در زندگی)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش علمی پژوهشمند
  • کد COI اختصاصی: FINCONF02_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 344
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرسجاد طاهری

دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی پردیس شهید رجایی استان سمنان

مهدی خداشاهی

دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی پردیس شهید رجایی استان سمنان

محمد شکوهی

دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی پردیس شهید رجایی استان سمنان

هادی خالقیان

دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی پردیس شهید رجایی استان سمنان

چکیده

این پژوهش از نوع درس پژوهی می باشد. موضوع درس پژوهی فصل هفتم کتاب علوم پایه چهارم با مضمون آهنربا در زندگی میباشد.این پژوهش با هدف افزایش یادگیری و اصلاح کتاب درسی و توسعه بیشتر دانش دانش آموزان درباره این مبحث صورت گرفته است.این درس پژوهی بیشتر دانش آموز محور بوده و سبک تدریس به صورت تلفیقی و با استفاده از چند روش نوین مانند اکتشافی وپرسش و پاسخ و آزمایشی بوده است و سعی شده که شیوه سخنرانی در آن کم استفاده شده باشد.از آنجایی که آهنربا کاربرد های گسترده ای در زندگی همه ما دارد و پیش نیاز کارهای و اعمال فیزیکی و بحث های اساسی دیگرراجب به این مورد است، این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و انتخاب این موضوع و کارکردن روی آن بسیار ضروری است.بنابراین مهم ترین دلایلی که بر اساس آنها باید این درس پژوهی صورت بگیرد عبارت اند از:۱ .کامل نبودن اطلاعاتی که در درس بیان شده بود و ضرورت تکمیل آن مطالب.۲ .چالش پذیر بودن موضوع گرایش و کاربرد های آهنربا که در کتاب به آنها خیلی کم و به صورت ناقص پرداخته شده است و یا اینکهاصلا پرداخته نشده است.با توجه به نقاط ضعف و قوت بیان شده در تحقیق و همچنین گزارش ها نوشته شده میتوانیم به این نتیجه برسیم که روش تدریستلفیقی و ابزار آموزشی میتواند در تدریس و برطرف کردن این چالش بزرگ به ما کمک کند و باعث افزایش سطح دانش دانش آموزانو یادگیری بهتر درس شود.

کلیدواژه ها

درس پژوهی، علوم چهارم، آهنربا در زندگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.