درس پژوهی مبحث ساعت و دقیقه به دانش آموزان پایه دوم ابتدایی دبستان دخترانه هاجر شهرستان بندر امام خمینی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین همایش علمی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF02_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1239
نویسندگان
دانشجو کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان اهواز، ایران
دانشجو کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان اهواز، ایران
دانشجو کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان اهواز، ایران
دانشجو کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان اهواز، ایران
چکیده
درس پژوهی یک رویکرد توسعه ی حرفه ای است که در آن معلمان با یکدیگر در تدوین طرح درس، اجرای کلیه عناصر تدریس ومشاهده ی نتایج مشارکت دارند. در این پژوهش، ابتدا با همکاری گروه درس پژوه به بررسی مسئله مورد نظر پرداخته و بعد از تشکیلجلسات متعدد، نقشهی ذهنی محتوا تهیه گردید؛ سپس طرحی برای اجرای پژوهش مشارکتی در آموزش ساعت و دقیقه به دانش-آموزان پیشنهاد شد. پس از بررسی طرح پیشنهادی و رفع اشکالات احتمالی، به اجرا گذاشته و درنهایت به ارزیابی و بازبینی فرآیند عملپرداخته شد. در ارزیابی و نقد، ایراداتی جزئی مطرح گردید که با توجه به نتایج ارزشیابی مستمر فراگیران و نظر سایر همکاران، لزومیبر طراحی آموزشی دوم و اجرای آن دیده نشد. در پایان گزارش روایتی از کلیه ی مراحل نگارش شد. هدف اصلی پژوهش حاضر، تبیینمفهوم ساعت و دقیقه بوده است که از نظر روش، آزمایشی و از لحاظ هدف، کاربردی است. جامعه و نمونه آماری این تحقیق شامل ۲۶نفر از دانش آموزان پایه دوم ابتدایی واقع در مدرسه ی هاجر، شهرستان بندر امام خمینی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ است. جهتگردآوری اطلاعات در این تحقیق از دو روش کتابخانه ای و آزمایش استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان داد که؛ استفاده از روش درسپژوهی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان پایه دوم ابتدایی در مبحث ساعت و رفع بدفهمی خواندن عقربه دقیقه شمار تاثیر معناداریدارد. همچنین مهارت حرفهای معلمان به علت تبادل نظر با همکارانشان بهبود یافته است و فراگیران رضایت بیشتر، نگرش مثبت تر،یادگیری بهتر و تغییر عملکرد شایسته تری در قیاس با قبل دارند.کلیدواژه ها
درس پژوهی، یادگیری، ساعت و دقیقه، طراحی آموزشی، ارزیابیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.