بررسی تاثیر برند بر کسب و کارهای کوچک
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، حقوق، مطالعات اجتماعی و روانشناسی
- کد COI اختصاصی: HLSPCONF05_160
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 277
نویسندگان
چکیده
در زندگی روزمره، شما همیشه در معرض کالاها و خدماتی هستید که توسط شرکت های بزرگ تولید نشده اند. اگر شما یک برند معروف نوشیدنی را از یک کافی شاپ کوچک بخرید، کافی شاپ ممکن است یک کسب وکار خانوادگی یا کارآفرینانه باشد. یا وقتی که از یک نانوایی کوچک نان تهیه می کنید همین گونه است. این کسب و کارها توسط شرکت های بزرگ چندملیتی کارها توسط شرکت های بزرگ چندملیتی ایجاد نشده اند، بلکه توسط خانواده ها و کارآفرینان شکل گرفته اند.همچنین، ماشین و یا موتورسیکلتی که شما از آن استفاده می نمایید، اگر چه که دارای یک برند بزرگ است، اما در واقع از مونتاژ قطعات زیادی شکل گرفته است که توسط شرکت هایی تولید می شوند که غالبا کوچک هستند. این کسب و کارهای کوچک اغلب سازمان های بزرگ را پشتیبابی می نمایند.در زندگی روزمره احتمال برخورد با کسب و کارهای کوچک بسیار زیاد است.کسب و کسب و کارهای کوچک عموما به وسیله افراد خلاق (کارآفرینان) که دارای توانایی تشخیص فرصت ها هستند شکل می گیرند. این افراد عمدتا افرادی شجاع هستند که ریسک ایجاد یک کسب وکار جدید را پذیرفته اند و از پذیرش ریسک ترسی ندارند.بیشتر این افراد دارای انگیزه ای هستند که آن ها را به کار کردن برای خود و کسب سود اقتصادی بیشتر از معمول سوق می دهد. بعضی از این کسب و کارهای کوچک، از کسب و کارهای بسیار خرد کار خود را آغاز نموده اند و اکنون به رشد و اندازه بزرگی دست یافته اند.همچنین بسیاری از شرکت های بزرگ چندملیتی که امروز مشغول فعالیت هستند کار خود را از کسب وکار کوچکی در گذشته شروع کرده اند.کارآفرینان فقط در اقتصادهای محلی فعال نیستند، بلکه از دیدگاه جامعه شناسی، در بعضی از اقتصادهای نوظهور (مانند برزیل، روسیه، هند و چین یا در بعضی مواقع در اقتصادهای کمونیستی مانند ویتنام و کوبا) کارآفرینان نقش اساسی را در تغییرات اجتماعی ایفا می کنند و در مقایسه با اقتصادهای برنامه ریزی شده نقش تعیین کننده ای در شکل گیری بازارهای جدید دارند. آن ها تصور از کارآفرینی را به شکل باز تعریف جایگاه صاحبان کسب و کارهای کوچک به سوی سمبل های موفقیت تغییر داده اندکلیدواژه ها
برند، بازاریابی، دیجیتالمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.