بررسی روش یادگیری دانش آموزان تیزهوش و عادی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش ملی علمی پژوهشی روانشناسی و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: CPESCONF16_181
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 908
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه موسوی

۱- دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان واحد اروند، آبادان، ایران

محمد مکوندی

۲-۲- مدرس گروه علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان واحد اروند، آبادان، ایران

چکیده

این پژوهش در مورد تفاوت های هوشی در دانش آموزان در یادگیری و آموزش است. در این پژوهش راجع به تاثیر این تفاوت ها در فرایند آموزش و یادگیری سخن به میان آورده ایم و از آزمایشات قابل مشاهده ای که دانشمندان جهت پی بردن به علل تفاوت فردی توارث و محیط که بر روی موشهای آزمایشگاهی انجام داده اند، نمونه هایی آورده ایم که نتایج آنها تصدیق شده است بعضی تفاوت های فردی موجود در دانش آموزان باعث خلل در یادگیری هر چه بهتر آنان میشود که در این پژوهش برای به حداقل رساندن این تاثیرات به معلمان توصیه هایی شده است. یعنی آن دسته از روشهای آموزش معلم که باعث میشود دانش آموزان بتوانند با سرعت متناسب با توانایی هایشان پیش بروند. در اینجا قید نموده ایم همچنین در مورد اینکه یک معلم خوب چگونه به تفاوت های فردی دانش آموزان از جهات مختلف عاطفی، شناختی حرکتی و ... توجه کرده و از هر یک از آنان به میزان توانایی قابلیت و استعدادشان انتظار داشته باشد، در این پژوهش و در چند بخش توضیح هایی آورده ایم دیگر اینکه تفاوت فردی از دیدگاه قرآن و کلام بزرگان و همچنین لزوم توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان در امر آموزش و پرورش در این پژوهش به صورت گسترده آورده شده است.این پژوهش به صورت روایت پژوهی و کیفی انجام شده و از مصاحبه های انجام شده با معلمین پارگراف های لازم استخراج شده و به روش کد گزاری مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته است

کلیدواژه ها

تفاوت فردی، آموزش و پرورش، تفاوت هوش ، تفاوت استعداد

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.