چگونه توانستم مشکل روخوانی و روان خوانی قرآن برخی دانش آموزان را با کمک فناوری آموزشی برطرف نمایم ؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش ملی علمی پژوهشی روانشناسی و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: CPESCONF16_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 214
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد موسی خورشیدی

مدرس دانشگاه علامه طباطبایی

حمیدرضا صفری مطلق

دانشجو کارشناسی دانشگاه علامه طباطبایی بوشهر

چکیده

درس قران از جمله دروسی است که بسیار مهم است که نمی توان اهمیت آن را نادیده گرفت. در ازیابی ورودی متوجه شدم که دانش آموزانم که در روانخوانی و روخوانی درس قرآن مشکل دارند هدف پژوهش حاضر این بود که که مشکل روانخوانی در درس قران را با کمک فناوری آموزشی رفع کنم و مهارت آنها را تقویت کنم. روش تحقیق از نوع اقدام پژوهی بوده و برای برای گرد آوری اطلاعات از روش مشاهده، مصاحبه، و پرسشنامه استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که مشکل روانخوانی و روخوانی دانش آموزان در درس قرآن به دلایل مختلفی از جمله بی سوادی برخی از والدین دانش آموزان، کم کاری برخی از دانش آموزان و ..... بوده است. نتایج پژوهش نشان داد که با استفاده از فناوری آموزشی از جمله اینترنت و کامپیوتر و .... باعث افزایش علاقه و حل مشکا روانخوانی و روخوانی دانش آموزان در درس قرآن شد.

کلیدواژه ها

دانش آموزان، روانخوانی و روخوانی قرآن، فناوری آموزشی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.