بررسی علل و راهکارهای درمانی اختلال نوشتن: نارسانویسی، قرینه نویسی و وارونه نویسی در دانش آموزان پایه ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی، فقه و حقوق و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ABUCONPA10_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 647
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی از دانشگاه فرهنگیان زنجان
چکیده
اختلال نوشتن یکی از شایع ترین اختلالات یادگیری در دانش آموزان است که دارای انواع مختلفی می باشد. اگر این اختلال به موقع تشخیص داده نشده و درمان نشود، میتواند دستیابی شخص به سطوح بلا اتر شغلی را با مشکل مواجه کند. همچنین این افراد اکثرا مشاغلی را انتخاب خواهند کرد که به حداقل مهارتهای نوشتن احتیاج دارد و ممکن است ندرتا به موفقیتهای حرفهای دست یابند که از نظر اجتماعی مطلوب یا مستلزم نگارش بیانی سطح بلاا است. هدف از پژوهش حاضر بررسی علل سه مورد از اختلالات نوشتن: نارسانویسی، قرینه نویسی و وارونه نویسی و ارائه ی رویکردهای درمانی مناسب است. روش پژوهش کتابخانه ای است و از کتب و مقالات معتبرعلمی در داخل و خارج از کشور استفاده شده است. نتایج به دست آمده از این پژوهش حاکی از آن است که کودکان دارای اختلال نوشتن از بهره ی یکسانی نسبت به سایر کودکان برخوردارند و درمان آنها نیاز به تمریناتی است که باید به صورت پیوسته صورت گیرد.کلیدواژه ها
اختلال نوشتن، نارسا نویسی، قرینه نویسی، وارونه نویسیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.