سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی تعلیم وتربیت فرزندان به روش دینی

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 129
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ILPCONF01_1260

تاریخ نمایه سازی: 8 تیر 1402

چکیده مقاله شناسایی تعلیم وتربیت فرزندان به روش دینی

پس از مواجهه ی انسان با تبعات این غفلت زدگی و گرفتاری او با تبعات جامعه صنعتی و زندگی مادی و بروز مشکلات متعدد فردی و اجتماعی ضرورت نگاهی دوباره به تربیت دینی احساس شد؛ که در این میان نظرات مختلفی به چشم می خورد.عده ای با طرح عدم دخالت دین در تربیت انسان و ناکارآمدی آموزه های دینی که ناشی از نگاه منفی به دین و عدم شناخت دقیق از مکتب تربیتی آن است. این بحث را همچنان رویکردی به مباحث قدیمی و مربوط به زمان نابالغی علم، تلقی می کنند.آنان تربیت را تنها بر مدار عقل و شناخت انسان از خودش استوار می سازند، و قائل اند که تنها علم، قابلیت شناسایی دقیق از آدمی را دارد؛ در این دیدگاه رابطه ای میان دین و تربیت وجود ندارد.با ابطال نظریه علم گرایی مطلق، گرایشی به مباحث دینی و معنوی بروز کرد، اما در این رهیافت نیز بسیاری از ندیشمندان غربی رویکرد انسان را به دین غیر وحیانی و انسان محور کافی دانسته و راه های تربیتی برگرفته از آن را نیز برای هدایت انسان در مسیر پر پیچ و خم زندگی کافی می دانند. در این نگاه، ملاک انسان، و نیازهای او و رفع آنها است. و در موارد نیاز به دین رجوع می کند و با خرد خود از آن بهره می جوید، اما هرگز خود را در اختیار دین قرار نمی دهد و نمی گذارد دین با راه های تربیتی خود برای او تصمیم گیری کند.با توجه به ناکارآمدی دین (انسان محور) در همه ی شوون و عرصه های زندگی و همه جانبه نیازهای مادی و معنوی او، ضرورت رویکرد به (دین وحیانی) احساس می شود.

کلیدواژه های شناسایی تعلیم وتربیت فرزندان به روش دینی:

نویسندگان مقاله شناسایی تعلیم وتربیت فرزندان به روش دینی

مقاله فارسی "شناسایی تعلیم وتربیت فرزندان به روش دینی" توسط فاطمه جمالی، دبیر؛ لیلا حیدری، دبیر؛ سعیده رئیسی زیدآباد، دبیر؛ سمانه باژیان، دبیر نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در فقه، حقوق و روانشناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دین،اسلام،تعلیم وتربیت،آموزش وپرورش. هستند. این مقاله در تاریخ 8 تیر 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 129 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پس از مواجهه ی انسان با تبعات این غفلت زدگی و گرفتاری او با تبعات جامعه صنعتی و زندگی مادی و بروز مشکلات متعدد فردی و اجتماعی ضرورت نگاهی دوباره به تربیت دینی احساس شد؛ که در این میان نظرات مختلفی به چشم می خورد.عده ای با طرح عدم دخالت دین در تربیت انسان و ناکارآمدی آموزه های دینی که ... .