ارتقای یادگیری دانش آموزان با تاکید بر وضعیت فیزیکی مدارس
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دهمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF10_394
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 280
نویسندگان
دانشیار گروه برنامه ریزی درسی، دانشگاه آزاد واحد مرند
دانشجوی دکترا برنامه ریزی درسی، دانشگاه آزاد واحد مرند
چکیده
آموزش و پرورش، زیر بنای توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هر جامعه است. بررسی عوامل موثر بر پیشرفت و ترقی جوامع پیشرفته نشان می دهد که همه این کشورها، آموزش و پرورش توانمند و کارآمدی داشته اند. همچنین در هر نظام آموزشی، عوامل بسیاری با یکدیگر عمل می کنند تا یادگیری و پیشرفت تحصیلی برای دانش آموزان حاصل گردد. مدارس مکان هایی هستند که دانش آموزان قریب به ۳۰درصد زمان خود را در آنجا می گذرانند از همین رو می توان اذعان داشت برخورداری از مطلوبیت و رضایتمندی کاربران یکی از شروط مهم فضاهای آموزشی جهت دستیابی به یادگیری بهتر است. امروزه توجه به امنیت فضای فیزیکی نهادها و سازمان ها، یعنی واقع شدن در وضعیتی که بتوان از حساسیت و آسیب پذیری ساختمان ها در مواجه با تهدیدات داخلی و خارجی حوزه فیزیکی فروکاست، از عنایت ویژه ای برخوردار است. دلیل این توجه از یک سو متاثر از رشد روزافزون مخاطرات محیطی و انسانی از یک سو و از سوی دیگر گوناگونی تهدیدات در حوزه مذکور است. یکی از مهم ترین مسائلی که به دنبال گسترش روزافزون مخاطرات دستخوش تغییرات شگرفی در سازمانها گردیده است ساختار حفاظت فیزیکی می باشد. لذا با توجه به تهدیدات، اقدامات فیزیکی جهت مقابله با تهدیدات مذکور باید بر اساس اصول معماری و استاندارد شده باشد. هدف این تحقیق بررسی وضعیت فیزیکی و اصول لازم در معماری ساختمان ها است تا بر اساس آن وضعیت مدارس مورد بررسی قرار گیرد. در نتیجه از میزان خسارت و آسیب به مدارس که نسل آینده ساز را در خود جای داده کاسته شود.کلیدواژه ها
امنیت، معماری، مخاطرات، مدرسه، یادگیریمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.