چگونه توانستم دانش آموز سوگوار والد را از طریق فعالیت های تربیتی و آموزشی با سوگ والدش سازگار سازم ؟

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دهمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
  • کد COI اختصاصی: PSCONF10_385
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 758
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید حسین دارحسینی

دانشجوی کارشناسی پیوسته علوم تربیتی،گرایش آموزش ابتدایی،دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد

عباس عرب

مدرس دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد، دکتری مدیریت آموزشی

چکیده

از آنجا که توجه به مسائل و مشکلات بنیادین دانش آموزان و حل آنها ، از وظایف معلمان می باشد ؛ لذا معلمان در امر آموزش و روند تدریس ، می بایست با استفاده از روش های گوناگون ، برای حل مشکلات آنان اقدام نمایند.مواجهه با سوگ والد از جمله مشکلاتی است که ممکن است برای هر دانش آموزی اتفاق افتاده و ادامه زندگی و تحصیل را برای او با مشکل مواجه سازد. مواجهه دانش آموز با سوگ والد از مواردی است که برای حل مشکل ،استفاده از روش های معتبر علمی و در چارچوب تخصص معلم طلب می شود. بنابراین هدف ما از پژوهش حاضر معرفی راهکار های تربیتی تاثیر گذار بر سازگاری دانش آموز با سوگ والد و جلوگیری از بروز آسیب های خطیر سوگ ، می باشد. اجرا و ارزیابی پژوهش حاضر با مشارکت دانش آموز پایه چهارم ابتدایی مدرسه صاحب الزمان واقع در شهر مشهد صورت پذیرفته است. بررسی و تحلیل اطلاعات مرحله اول ، گواه وجود یک سری مشکلات روانی در دانش آموز بود. اقدام پژوه با به کارگیری روش های علمی و تربیتی سعی در حل مشکلات و بحران های روانی دانش آموز مبتلا به سوگ والد داشت. پس از ارائه روش های تایید شده ، در کلاس درس و مدرسه و در اطلاعات و شواهد نوع دوم ، نتیجه حاکی از رفع مشکلات روحی دانش آموز ، ایجاد آرامش خاطر ، سازگاری با سوگ والد و پذیرش آن بوده است.

کلیدواژه ها

سوگ ، والد ، سازگاری ، دانش آموز ، فعالیت تربیتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.