مطالعه تاثیر روش تدریس بحث گروهی بر تقویت مهارت های اجتماعی دانش آموزان پایه ششم ابتدایی شهرستان گنبدکاووس
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دهمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF10_204
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 261
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی، موسسه آموزش عالی شمس گنبد ،گنبدکاووس ،ایران
استاد گروه روان شناسی وعلوم تربیتی ، دانشکده علوم انسانی، موسسه آموزش عالی شمس گنبد، ایران
چکیده
این تحقیق با هدف مطالعه تاثیر روش تدریس بحث گروهی بر مهارتهای اجتماعی دانش آموزان در جامعه آماری دانش آموزان پسر پایه ششم ابتدایی شهر گنبدکاووس و با حجم نمونه ۶۰ نفر (دو گروه همگن ۳۰ نفر یعنی گروه شاهد و گروه آزمون) که به روش تصادفی انتخاب شدند، انجام شد. در این تحقیق گروه آزمون با روش بحث گروهی به مدت دو ماه آموزشهای درسی را فرا گرفتند و گروه شاهد به روش عادی تحت آموزش قرار گرفتند. قبل از شروع آموزش پرسشنامه مهارتهای اجتماعی گرشام و الیوت(۱۹۹۰) اجرا شد و سپس مجددا پس از دو ماه نیز این پرسشنامه در اختیار دو گروه قرار گرفت. پس از جمع آوری پرسشنامه ها نتایج در نرم افزار spss وارد و داده ها با استفاده از آمارهای توصیفی، ترسیم جداول و نمودارها و آمار تحلیل آماری کوواریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. و این نتایج حاصل شد؛ بین استفاده از روش تدریس بحث گروهی و مهارتهای اجتماعی دانش آموزانرابطه مثبت یافت شد. بعبارت دیگر استفاده از روش تدریس بحث گروهی باعث افزایش میزان مهارتهای اجتماعی دانش آموزان شد. در نتیجه برای بهبود مهارتهای اجتماعی دانش آموزان باید توسط معلمان در هنگام تدریس از روشهای فعال تدریس از جمله روش بحث گروهی استفاده گردد.کلیدواژه ها
تدریس، روش تدریس، بحث گروهی، مهارت، مهارت های اجتماعیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.