نقش انحرافات جنسی در ارتکاب جرم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی روانشناسی جرم
- کد COI اختصاصی: CPSYP01_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 932
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ی، تهران، ایران
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران
چکیده
پارافیلیاها رفتارهای جنسی غیرعادی و نا بهنجاری می باشند که از طریق خیال پردازی ها و تمایلات شدید و مکرر جنسی،مشخص شده اند. تمایلات و رفتارها در برگیرنده اشیاء، فعالیتها، موقعیت ها یا افرادی هستند که به نظر دیگران از لحاظ جنسی،تحریک آمیز نمی باشند. این رفتارها که بر فعالیت جنسی طبیعی ترجیح داده می شوند، هم در مردان و هم در زنان رخ می دهند؛اگرچه در مردان رایج تر است، به استثنای مازوخیسم (خودآزاری). با وجود اینکه یک عمل انحرافی، واکنشی نسبت به فشار درونی،کاهش استرس و متعاقبا منشا پریشانی و اضطراب قابل توجهی می باشد؛ اما برای ارضای خاطر جنسی شخص مبتلا که منحرف یاکژ خو نامیده می شود، ضروری است. تعداد زیادی از افرادی که از انحرافات جنسی رنج می برند، به بیش از یک نوع از آنها مبتلاهستند. نا بهنجاری های جنسی می توانند منجر به مشکلات شغلی، اجتماعی، شخصی و حتی ارتکاب جرم شوند. همچنین ممکناست، اعمال و رفتارهای انحرافی پیامدهای قانونی و اجتماعی جدی و مهمی را به دنبال داشته باشند. در راستای این امر، درنوشتار حاضر، ابتدا تعریف و مفهوم انحراف جنسی بیان شده است. سپس، انحرافات جنسی در جرایم علیه اشخاص، اموال، امنیت وآسایش عمومی مورد بررسی واقع شده است. از سوی دیگر این نتیجه حاصل شد که بین انحرافات- نابهنجاری های جنسی و وقوع برخی از جرایم مثل قتل، سرقت و ... رابطه ای مستقیم وجود دارد.کلیدواژه ها
پارافیلیاها، انحرافات جنسی، امیال جنسی، جرایم، نتایج قانونیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.