رابطه جبر خطی و هوش مصنوعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: CARSE07_267
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1701
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی سهند-تبریز
چکیده
جبر خطی و کارائی های فراوان و گوناگون آن در ریاضیات و محاسبات گسسته طیف گسترده و وسیعی را شامل می گردد. علاوه برکاربردهای آن در زمینه هایی از خود ریاضیات همانند جبر مجرد، آنالیز تابعی، هندسه تحلیلی، و آنالیز عددی، جبر خطی استفاده هایوسیعی نیز در فیزیک، مهندسی، علوم طبیعی، و علوم اجتماعی پیدا کرده است .از کاربردهای جبر خطی میتوان به اکتشاف نفت، برنامه ریزی خطی، مدارهای الکترونیکی، هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی وپردازش سیگنال اشاره کرد.آغاز نمودن مبحثی با اهمیت و همه جاگیری جبر خطی یکی از دشوارترین کارهاست، چرا که، با جهت گیری ها، تعبیرات، تعمیمات، وآینده بینی های زیادی روبرو می شویم .مهم ترین نکته در جبرخطی این است که شما جبرخطی را به صورت هندسی و تحلیلی یاد بگیرید. یعنی وقتی ضرب ماتریس هااتقاق بیفتد شما بفهمید واقعا این چه معنای دارد ! نه این که یه سری عدد را پشت سر هم جمع و ضرب کنید. اگه به این جمع وضرب ها است که کتابخونه های پایتون وجود دارند که برای شما این کار رو انجام بدهند .کلیدواژه ها
جبرخطی، هوش مصنوعی، تابع، یادگیری، الگوریتم، دادهمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.