مهندسی مدیریت پروژه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: CARSE07_257
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 193
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت بازرگانی
چکیده
شتاب تحولات در عرصه های تمدنی علمی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی موجب شده است که دستیابی به پیشرفت، یک فرایند ازپیشطراحی شده مبتنی بر آینده پژوهی مشارکتی باشد. در فرایند پرچالش و سخت گذار، فرصتها و موجودی های کشورها به اندازه ای نیستکه با میل خویش حرکت کنند و به سرمنزل مقصود نائل شوند. افزون بر این، تمامی الزامات مسیر پیشرفت در آن واحد و در یک برههمشخص، اهمیت و اولویت همتراز و هماندازه ندارند. یک معیار، ایده و سازوکار قابل توصیه برای همه ملت های خواهان پیشرفت این است که ازسرمایه ها و منابع تمدنی علمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و نمادین خود با حداکثر کارایی و اثربخشی، بهره برداری کنند. چنین توصیه ایبرای جمهوری اسلامی ایران، ورود همه دارائی ها و داشته های تمدنی مادی و معنوی در فرایند پیشرفت است. در این مقاله، با رویکرد ارشادیمثبت گرا و استفاده از اسناد و تجارب و کاربست تفکر سیستمی، سازوکاری برای تقسیم کار ملی برای شروع فرایند اجرای الگوی اسلامی ایرانیپیشرفت، توسعه داده شده است. با استناد به سرنوشت اسناد ملی موجود، بدون تمهید دقیق و قابل پایش شرایط، اقدامات و تدابیر، حرکت درچارچوب الگوی موجود، دشوار یا حتی غیرممکن، خواهد بود. براساس سازوکار ارائه شده در این مقاله، با استفاده از روش های تجزیه وتحلیل چارچوب الگوی موجود، دشوار یا حتی غیرممکن، خواهد بود. براساس سازوکار ارائه شده در این مقاله، با استفاده از روش های تجزیه وتحلیل سیستم ها، مدیریت فرایند و مدیریت پروژه، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به مثابه یک «سیستم جامع» ، اولا به چندین «سیستم»، «زیرسیستم» و «فعالیت» معنیدار تجزیه و تقسیم شود، ثانیا نهادهای ملی «اصلی» و «همکار» متولی اجرای هر یک از سیستم ها، زیرسیستم ها و فعالیت ها تعیین گردد، ثالثا یک «جدول زمانی منعطف» برای اجرای هر یک از فعالیت های اجرایی، پایش و گزارش عملکردها طراحی و مستقر شود.کلیدواژه ها
الگوی ایرانی پیشرفت ، مدیریت پروژه ، تفکر سیستمی ، مدیریت فرایند ، تقسیم کار ملیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.