سنجش فاکتورهای موثر در مدیریت توسعه پایدار زیست محیطی در صنعتساخت و ساز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: CARSE07_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 234
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
چکیده
مدیریت انرژی شامل مجموعه دستورالعمل هایی است که منجر به یکپارچگی سازمان و تعهد به مصارف حامل های انرژی می گردد. هدفمدیریت انرژی دستیابی به اهداف سازمان به منظور استفاده بهینه از انرژی با کمترین سرمایه گذاری است. این مساله اگرچه ممکن استساده بنظر برسد اما تاکید بر بازدهی انرژی بصورت مجزا و جدا از مسیر عوامل تاثیرگذار، ممکن است منجر به نادیده گرفتن خواسته هایسازمانی گردد. استانداردهای رایج مدیریت انرژی شامل ISO ، ۵۰۰۰۱ EN ، ۱۶۰۰۱ MSE ۲۰۰۸ میباشد که در این میان استانداردISO۵۰۰۰۱ که از اواخر سال ۲۰۱۱ میلادی منتشر گردید از اعتبار بالاتری برخوردار است. روش تجزیه و تحلیل داده ها در دو مرحله میباشد. نرم افزار پژوهش حاضر spss و pls می باشد که از طریق داده های جمع آوری شده با پرسشنامه تحلیل های مورد نیاز صورتگرفته و نتایج به صورت جداول و نمودار ها ارائه می گردد. سطح معناداری متغیر مستقل (مدیریت انرژی) با مقدار آماره تی ۳.۴۳ با ۰.۰۰و کمتر از سطح خطای ۰.۰۵ محاسبه شده است. لذا اینگونه برداشت می شود که بلحاظ آماری مدیریت انرژی و توسعه پایدار زیستمحیطی با ضریب بتای استاندارد ۰.۲۶۰ تاثیر معنادار دارد (p< ۰.۰۵). با عنایت به این مهم که مقدار ضریب مسیر استاندارد شده مثبتبرآورد شده، میتوان اینگونه برداشت نمود که با افزایش یک انحراف استاندارد در مدیریت انرژی ، توسعه پایدار زیست محیطی ۰.۲۶۰انحراف استاندارد افزایش خواهد یافت. به طور کلی بین مدیریت انرژی و توسعه پایدار زیست محیطی با صنعت ساخت و ساز رابطه تاثیرگذاری وجود دارد .کلیدواژه ها
توسعه پایدار، محیط زیست، فاکتور های موثر، صنعت ساخت و سازمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.