شناسایی و رتبه بندی عوامل موفقیت در بهبود ایمنی و امنیت در مدیریت زنجیره تامین مواد مطالعه موردی حوزه کارآفرینان مواد غذایی غرب استان مازندران با استفاده از Fuzzy AHP
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: MPCONF09_357
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 137
نویسندگان
گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن، تنکابن، ایران
چکیده
پیشرفت های سریع و رقابت های سنگین در بازار، موجب شده سازمانها و شرکتها در جهت بهبود عملکرد زنجیره تامین خود گامبرداشته، در راستای اهداف زنجیره حرکت نمایند؛ ازجمله زنجیره های مهم تامین، زنجیرهتامین مواد غذایی است که به سببخصوصیات ویژه نیازمند توجه خاص است. اعتبار طرح امنیت مواد غذایی در دهه اخیر به چالش کشیده شده است و با رشد اقتصادو استانداردهای زندگی بهبودیافته است؛ این بهبود سبب شده تا مصرف کنندگان توجه بیشتری به کیفیت غذا نمایند. یک محصولغذایی ایمن، نتیجه تمامی فرآیندها و فعالیتهایی است که در طی کل زنجیره غذایی انجامشده است. الزامات مربوط به شناساییمحصول، نیازمند داشتن یک سیستم شناسایی محصول و بازیابی اطلاعات مربوط به محصول مطمئن است. هدف این پژوهششناسایی و رتبه بندی عوامل موفقیت در بهبود ایمنی و امنیت در مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی با استفاده از AHP Fuzzy(مطالعه موردی : شهرک های صنعتی غرب استان مازندران) است . این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و نوع روش انجام توصیفی-تحلیلی می باشد. روش گردآوری اطلاعات مطالعات کتابخانه ای و روش گردآوری داده ها میدانی از طریق پرسش نامه می باشد.جامعه آماری پژوهش خبرگان در بخش صنعت غذایی در شهرک های صنعتی واقع در غرب استان مازنداران به تعداد ۱۰ نفر است.با مروری بر ادبیات نظری تحقیق شاخص های موثر بر بهبود ایمنی و امنیت در مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی شناسایی وسپس به روش دلفی فازی غربالگری و در نهایت ۴ عامل اصلی به همراه ۱۵ زیر عامل انتخاب شدند. برای تجزیه و تحلیل داده هااز روش تصمیم گیری چند معیاره AHP Fuzzy انجام شد. نتایج تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از طریق پرسش نامه و حل با نرم افزار Chang Fuzzy AHP Solver( EXCEL) نشان داد که عامل مدیریتی بیشترین اهمیت را دارد و رتبه اول را به خود اختصاص داد و عامل زمانبندی تولید و عامل انبارداری و عامل تدارکات نیز به ترتیب در رتبه های بعدی را کسب کردند.کلیدواژه ها
انبارداری استاندارد، دلفی فازی، زمانبندی تولید، زنجیره تامین مواد غذایی، Fuzzy AHPمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موانع اجرای کیفیت برمدیریت کیفیت جامع با توجه به متغیرهای شهرت سازمانی ومشتریگرایی در شیلات استان بوشهر
- تاثیر سیاست های حاکمیت شرکتی بر شفافیت و کارایی حسابداری بخش عمومی
- بررسی شفافیت اطلاعات در امور مالی غیرمتمرکز
- تاثیر حمایت سازمانی ادراک شده و رفاه شغلی با توجه به نقش تعدیل گری تناسب فرد با شغل (مورد مطالعه: معلمان مدارس ابتدایی پسرانه شهرستانه بندرانزلی)
- مروری بر سبک های تصمیم گیری دانشجویان به هنگام خرید با در نظر گرفتن نقش سواد مالی آنها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.