ارائه الگوی نهادینه سازی سواد رسانه ای در بین کارگران ساختمانی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: MPCONF09_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 135
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین خزایی

استاد و ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی - مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات خراسان رضوی

چکیده

اساس بسیاری از تحولات در دنیای امروز در زمینه های اجتماعی فرهنگی سیاسی و اخلاقی تحول درنظام ارتباطی می باشد جامعه به طرق مختلف و مدرن خواهان انواع مختلف اطلاعات است و یکی از عواملکلیدی که باید به آن توجه کرد استفاده از وسایل مجهز به پیشرفت تکنولوژی روز سواد اطلاعاتی به عنوان یکمحرک اصلی به عنوان نیرویی برای مردم برای توسعه مهارت ها و توانایی ها در مبارزه با تکنولوژی مدرنپیرامون است.فراگیر شدن رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی سواد آموزی جدید را می طلبد تا افرادرا برای حضور در دنیای جدید آماده کند. افراد را توانمند سازد و کمک کند تا به راحتی بتوانند خود را باتغییرات پیش رو هماهنگ نمایند.موضوع سواد رسانه ای شناخت ماهیت و پرداختن به حیطه ها والگوهای آن به عنوان ضرورت انکار ناپذیر دنیای امروزی بیان می شود. (انصاری و همکاران ۱۳۹۹). بهگفته مرکز سواد رسانه ای، «سواد رسانه ای رویکردی در قرن بیست و یکم برای آموزش است که چارچوبی را برای دسترسی، تجزیه و تحلیل، ارزیابی و ایجاد و مشارکت با پیام ها در اشکال مختلف از چاپی تا ویدیویی تااینترنت فراهم می کند. سواد رسانه ای درک نقش رسانه ها در جامعه و همچنین مهارت های ضروری تحقیق وبیان خودمحوری لازم برای شهروندان با دموکراسی است. سواد رسانه ای را می توان به عنوان توانایی دسترسیبه تحلیل و ارزیابی انواع مختلف پیام های ارائه شده از طریق رسانه های جمعی نیز تعریف کرد. کارگران قشرزحمت کش جامعه ای هستند که ساخت و تولید بخش جدایی نا پذیر ان است. (لسلی ۲۰۱۷). کارگران شریانحیاتی اجتماع و گردانندگان اصلی حوزه اقتصادی می باشند.سواد اطلاعاتی در ارتباط با کارگران باید دارایعناصری باشد و همچنین متضمن راهبردهایی باشد که به خودآگاهی و تفکرپیرامون رسانه ها منجر شود. بنابراین با توجه به فراگیر شدن رسانه های اجتماعی بسیار ضروری است که دانش اطلاعاتی را در حیطه شناختمنابع را در میان این افراد گسترش دهیم و به شناخت هر چه بهتر و آگاهی رسانی صحیح به آنان کمک کنیم.

کلیدواژه ها

سواد رسانه، کارگران، نهادینه سازی، ارتباطات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.