بررسی میزان رضایتمندی بیماران از کیفیت ارائه خدمات مبتنی بر معیارهای طرح تکریم ارباب رجوع در بیمارستان امید مشهد

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: MPCONF09_143
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 323
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داود مژدکانلو

استاد و مدیر گروه مدیریت و معاونت پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی - مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات خراسان رضوی

صدیقه روچینی

فارغ التحصیل رشته کارشناسی حرفه ای حسابداری بهای تمام شده دانشگاه جامع علمی کاربردی- مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات خراسان رضوی

علیرضا بحرینی

فارغ التحصیل رشته کارشناسی حرفه ای حسابداری بهای تمام شده دانشگاه جامع علمی کاربردی- مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تشکیلات خراسان رضوی

چکیده

یکی از شاخص های سنجش کارآمدی و توسعه از جمله در بخش های بهداشت و درمان رضایت ارباب رجوع از خدمات دستگاه هایدولتی است که برای ارتقاع آن طرح تکریم ارباب رجوع اجرا شده است. بیمار، مشتری اصلی خدمات و محور بیمارستان می باشد ورضایت او می تواند نشان دهنده ی انجام صحیح ارایه ی خدمات باشد. هدف از انجام این مطالعه تعیین ارتباط میزان اجرای تکریمارباب رجوع با رضایت بیماران بستری و سرپایی در بیمارستان امید می باشد.مواد و روش ها: استفاده از پرسشنامه استاندارد تکریم ارباب رجوع. براساس نتایج بدست آمده بیشترین رضایت بیماران از مهارت پرستاران در انجام خدمات پرستاری (رگ گیری ، پانسمان و ...) ۹۰/۵۷ ۹۰ و کمترین میزان رضایت از وضعیت بهداشت و نظافت بیمارستان ۲۰% بود. نتیجه گیری: اجرای طرح تکریم ارباب رجوع در بیمارستان امید مشهد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، همگام با اجرایطرح تحول سلامت با موفقیت همراه بوده است. با استقرار برنامه تحول در نظام ارتقا سلامت، اجرای کامل طرح هتلینگ بیمارستانیبه عنوان موارد مهم در طرح تکریم ارباب رجوع و ایجاد نظارت و بازرسی مداوم و منظم برای بیمارستان شاهد توفیق در اجرای اینطرح خواهیم بود.

کلیدواژه ها

رضایتمندی، تکریم ارباب رجوع، ارباب رجوع، بیمارستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.