CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی مولفه های موثر در تشویقی عادلانه برای عملکرد نیروی انسانی سازمان و بهبود کارایی و رفتار سازمان (مورد مطالعه مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران . بندرعباس)

عنوان مقاله: بررسی مولفه های موثر در تشویقی عادلانه برای عملکرد نیروی انسانی سازمان و بهبود کارایی و رفتار سازمان (مورد مطالعه مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران . بندرعباس)
شناسه ملی مقاله: MPCONF09_016
منتشر شده در نهمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم مدیریت و حسابداری ایران در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

عبدالمجید بینا - کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرمان، ایران
حمیدر ضا سیانکی - کارشناس ارشد، بازاریابی، دانشگاه پردیس فارابی دانشگاه تهران-قم، ایران
آرزو چراغی - کارشناس ارشد MBA ، دانشگاه پیام نور تهران، ایران
ساناز رباطی - کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی ساوه، ایران

خلاصه مقاله:
یکی از وظایف عمده مدیران طراحی و ترسیم سیستم حقوق وپاداش های عادلانه برای نیروی انسانی یک سازماناست. سیستم های پرداخت متعددی وجود دارد که یکی ازآنها براساس پاداش مصفانه می باشد. حقوق ومزایا یک پاداشپیچیده بیرونی است. حقوق ومزایا می تواند برای جلب و حفظ نیروی انسانی لایق به سازمان کمک نماید. حقوق و مزایا میتواند موجب رضایت و انگیزش کارکنان برای سخت کوشی، بازدهی بالا و رفتار سازمانی اصولی باشد. اما اگر نسبت به حقوقوپاداش ناخرسندی وجود داشته باشد منجر به اعتصاب، اعتراض، غیبت، جابجایی شغلی و ناتوانی جسمی وروحی می شود. اینتحقیق با هدف بررسی مولفه های موثر در تشویقی عادلانه برای عملکرد نیروی انسانی و بهبود کارایی و رفتار سازمان درمجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران- بندرعباس می باشد. روش تحقیق از حیث هدف کاربردی و روش تحقیقتوصیفی- پیمایشی می باشد. جامعه آماری ۴۱۱ نفر از کارکنان کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران که با استفاده از جدولمورگان و جرسی ۱۰۳ نفر محاسبه شد. روش گردآوری اطلاعات کتابخانه ای وابزار تحقیق پرسشنامه محقق ساخته ای با ۲۴سوال در طیف لیکرت با پایایی ۷۸% بدست آمد. روش تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار spss و Excell و آزمونفرضیات با استفاده ازضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی جهت آزمون فرضیات استفاده شد، نتایج آماری نشان دادعوامل مهارت های ارتباطی، ادراکی، کارتیمی، مدیریت عملکرد با سیستم پاداش رابطه معناداری دارند. نتایج رگرسیونچندگانه نیز نشان داد کار تیمی و مدیریت عملکرد در پیش بینی نظام پاداش تاثیرگذاری بیشتری دارند.

کلمات کلیدی:
سیستم پاداش، مهارت های ادراکی، مهارت های ارتباطی، عملکرد نیروی انسانی، بهبود کارایی، رفتار سازمانی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1681488/