عوامل معنوی پیشرفت اقتصادی از دیدگاه قرآن و حدیث

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی قرآن کریم سفینه النجاه عصر
  • کد COI اختصاصی: QURANSAFINEH04_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1086
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه کهنسال کشکی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ی ادبیات عرب دانشگاه تربیت معلم آذربایجان

چکیده

اسلام به عنوان یک دین کامل و جامع به تمام نیازهای فطری انسان توجه داشته و برای تمامی نیازهای جسمی وروحی و زوایای پیدا و پنهان زندگی بشر برنامه و شیوه ی کار ارائه کرده است.از جمله، اسلام مسئله اقتصاد را به عنوان جزئی از مجموع قوانین خود که تنها می تواند قسمتی از نواحی حیات انسانی را تنظیم کند مورد توجه قرار داده و حل مشکلات اقتصادی را در اصلاح مبانی عقیدتی و اخلاقی مردم می داند وبه مال و ثروت، اهمیت زیادی داده و تذکرات فراوانی به عمل آورده است و وجود آیات متعدد قران کریم و به طور کلی متون دینی حاکی از اهمیت این موضوع در اسلام است؛ از نظر این که پایه ی زندگی است و نقش مهمی را در پیکراجتماع ایفا می کند. در این مقاله که با روش گرداوری داده ها و تحلیل و بررسی آیات صورت گرفته، سعی شده به بررسی عوامل معنوی در رشد و پیشرفت اقتصادی پرداخته شود

کلیدواژه ها

اسلام، اقتصاد، قران، عوامل معنوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.