کتاب سنجی جایگاه بازاریابی رسانه اجتماعی در تحقیقات اسلامی بین المللی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های بازاریابی اسلامی، دوره: 1، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_IMR-1-1_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 149
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه ابوالحسنی طرقی

گروه مدیریت رسانه، دانشگاه آزاد اسلامی یزد

سید حسن حاتمی نسب

گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، یزد، ایران

محمد سلطانی فر

گروه علوم ارتباطات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

چکیده

هدف/ سئوال اصلی: با ظهور تحقیقات جدید در زمینه بازاریابی رسانه های اجتماعی در سال های اخیر، این پژوهش با هدف بررسی جایگاه و کارکردهای بازاریابی رسانه های اجتماعی در تحقیقات اسلامی و درک نگرش و فلسفه این تحقیقات در سطح بین المللی، به ارزیابی و سنجش کمی و کیفی متون علمی و ارائه تصویر روشنی از رویکرد و گرایش های پژوهشی در زمینه موضوع تحقیق می پردازد. روش پژوهش: رویکرد اصلی استفاده شده در این پژهش کتاب سنجی و علم سنجی، مبتنی بر فنون تحلیل محتوا می باشد. بر این اساس از رویکرد تحلیل محتوای آنلاین برای ارزیابی هم استنادی و هم رخدادی واژگان ۱۲۱۵۳ قاله در پایگاه وب .آو .ساینس استفاده در سال های ۱۹۷۲ تا ۲۰۲۲ استفاده شده است. یافته ها: بررسی های موجود نشان داده که ۶۸% از تحقیقات حوزه بازاریابی رسانه های اجتماعی در ۵۰ سال اخیر به انجام رسیده است. همچنین بررسی ها نشان داد که حجم بسیار کمی (۷۶ اثر معادل کمتر از یک درصد کل تحقیقات) از تحقیقات در منابع / کشورهای اسلامی انجام/ منتشر شده است که سهم تحقیقات ایرانی تنها یک اثر بوده است.بحث و نتیجه گیری: با توجه به شکاف شناسایی شده در تحقیقات، لازم است تا توجه به موضوع بازاریابی رسانه های اجتماعی در تحقیقات بین المللی مورد حمایت قرار گیرد و فعالیت محققان ایرانی عرصه بین المللی افزایش یابد. از سوی دیگر، توسعه و ترویج نشریات علمی بین المللی با ماهیت اسلامی و توجه بیشتر این نشریات به این موضوع مورد تاکید می باشد.

کلیدواژه ها

بازاریابی رسانه اجتماعی, تحقیقات اسلامی, کتاب شناسی و علم سنجی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.