بررسی روش ارزان و مقرون به صرفه سیستم آب شیرین کن خورشیدی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF07_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 222
نویسندگان
کارشناسی ارشد
چکیده
دستگاه نمک زدایی خورشیدی با سینی های متعدد ، به لحاظ اقتصادی و فنی، یک راه حل قابل اعتماد و قابل قبول، برای انجام فرآیند نمک زدایی خورشیدی در مقیاس های کوچک، در مناطق دورافتاده می باشد، که در آن ها آب شور به راحتی و به صورت فراوان در دسترس است. نتایج آزمایشات مربوط به عملکرد تجهیزات، با نتایج و مشاهدات قبلی مطابقت نشان داده اند که این مساله نشان می دهد دمای تبخیرکننده، یک متغیر فرآیند مهم و اساسی است که خروجی تجهیزات را مطابق با مدل آرنیوس هدایت می کند. بالاترین دمای تبخیرکننده، با یک سیستم گرمایشی خورشیدی، ۷۷ درجه سانتیگراد بود. از دیدگاه اقتصادی و با درنظر گرفتن بدترین (سخت ترین) حالت ، هزینه آب مقطر تولیدشده با تجهیزات خورشیدی، به ازای هر لیتر، به میزان DA ۱۶ تخمین زده شده است، درحالی که هزینه تولید به ازای هر لیتر برای یک محصول تجاری با کیفیت مشابه با آب مقطر تولید شده، برابر با DA ۴۵، برآورد شده است. که این نتایج، تاییدی بر عملکرد خوب سیستم تقطیر خورشیدی می باشد.کلیدواژه ها
واژگان کلیدی: آب شیرین کن خورشیدی، انرژی خورشیدی، سینی تقطیر ، روش های نمکزدایی، تقطیر خورشیدیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.