رابطه راهبردهای تنظیم هیجانی و شناختی و نشانگان ضربه عشقی در دانشجویان دارای شکست عاطفی دانشگاه یادگار امام خمینی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: PESHCONF02_125
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 388
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غربدانشجوی دکتری روانشناسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
دانشجوی کارشناسی روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی
چکیده
زمینه و هدف: امروزه برخورداری از رابطه عاطفی موفق یکی از لذت بخش ترین دستاوردهای هر فرد در زندگی است. چنین رابطه باعث می شود در خلال مشکلات و چالش ها زندگی از نظر احساسی پشتوانه ای محکم داشته باشیم که به ما درحل مسائل قدرت می دهد. هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه راهبردهای تنظیم هیجانی و شناختی با نشانگان آسیب عاطفی در دانشجویان دارای شکست عاطفی دانشگاه یادگار امام خمینی می باشد.مواد و روش ها: این پژوهش از نظر هدف کاربردی است واز نظر گردآوری داده ها سری زمانی تک آزمودنی، از نظر اجرا میدانی و از نظر ماهیت کمی است. . جامعه آماری این پژوهش ، ۴۵نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد یادگار امام خمینی در دامنه سنی۱۸ تا ۲۷ سال با تجربه شکست عاطفی درسال ۱۴۰۰تا ۱۴۰۲ بوده اند که به طور هدفمند و در دسترس انتخاب و مورد ارزیابی و مداخله قرار گرفتند. در این پژوهش پرسشنامه تنظیم شناختی هیجان ( گارنفسکی و کرایج؛۲۰۰۶) ، پرسشنامه ضربه عشق راس و پرسشنامه استاندارد طرحواره های هیجانی لیهی (۱۳۹۰) بین آزمودنی ها توزیع شد. یافته ها: از روش آماری تجزیه و تحلیل همبستگی آنوا بهره گرفته ایم و از نرم افزار spss نسخه ۲۳ در سطح آماری a= ۰/۰۵ استفاده شدنتیجه گیری: طبق نتایج به دست آمده در بررسی رابطه تنظیم هیجانی با طرحواره های هیجانی برابر است با ۹۶۹/. که نمایانگرآن است بین متغییرهای مورد بررسی قرار گرفته شده رابطه معناداری وجود نداشته است در بررسی رابطه تنظیم هیجان با ضربه عشقی رابطه معناداری وجود داشته است. در بررسی خرده مقیاس های طرحواره های هیجانی با ضربه عشق ، بین خرده مقیاس ها رابطه معناداری وجود نداشته است.کلیدواژه ها
راهبردهای تنظیم هیجان ،نشانگان ضربه عشقی، طرحواره های هیجانی، شکست عاطفیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.