بررسی وضعیت مولفه های سرمایه اجتماعی در سطح دانشگاه ها با رویکرد اسلامی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس تحقیقات کاربردی علوم انسانی در مدیریت، مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MIEEACONF02_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 212
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، زاهدان، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت و علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، ایران
چکیده
قرآن کریم شامل امور اجتماعی و معنوی است، و به عنوان یک دارایی جمعی باعث تقویت نظم اجتماعیو الهی و جلوگیری از افول سرمایه اجتماعی میشود. این کتاب الهی باعث ترویج همکاری، همدلی و اعتماد،افزایش همکاری بین افراد جامعه و تقویت تعامل ارتباطات انسانی و اخلاقی میشود. هدف از انجام تحقیقحاضر بررسی وضعیت مولفههای سرمایه اجتماعی در سطح دانشگاه ها و ارتباط آن با دین اسلام میباشد،برای این منظور دانشگاه آزاد زاهدان و دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان مطالعه موردی انتخاب شدهاند، جامعه آماری این تحقیق را اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه آزاد زاهدان تشکیل می-دهند. روش نمونه گیری تصادفی ساده و برای تعیین حجم نمونه از مدل تصمیم گیری کرجسی و مورگان،استفاده شده و روش و ابزار گرداوری دادهها مطالعات کتابخانه ای (کتب، مجلات، پایگاه های داده، سایت هایاینترنت) و پرسشنامه میباشد که روایی آن توسط خبرگان تایید و پایایی آن با آزمون آلفای کرونباخ تاییدشده است. در این تحقیق، برای تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده از نمونه ها از روشهای آمار استنباطیاستفاده شده است. روشهای آماری مورد استفاده در این تحقیق عبارتند از: آزمون تی و آزمون فریدمنکه به بهره گیری از نرم افزار SPSS انجام شدند. نتایج حاصل شده از یافته های تحقیق نشان میدهد که میزان سرمایه اجتماعی در حالت کلی، بعد هویت، بعد مدیریت مشارکتی، بعد تسهیم دانش و بعد شبکه اجتماعی و ساختاری در وضعیت موجود و وضعیت مطلوب یکسان نیست و بعد همکاری و نفع عمومی وبعد اعتماد در وضعیت موجود و وضعیت مطلوب یکسان است.کلیدواژه ها
سرمایه اجتماعی، مدیریت مشارکتی، تسهیم دانش هویت، شبکه اجتماعی، همکاری، اعتمادمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.