تاثیر برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات بر عملکرد تجاری و رابطه آن با نوآوری باز

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس تحقیقات کاربردی علوم انسانی در مدیریت، مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MIEEACONF02_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 90
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید حمیدی مقدم

کارشناس ارشد مدیریت

چکیده

در حال حاضر سیستم های برنامه ریزی منابع انسانی به طور گسترده در بخش های مختلف مانند سازمان های غیر انتفاعی، سازمان هایدولتی و سازمان های غیر دولتی مورد استفاده قرار گرفته اند. سیستم برنامه ریزی منابع انسانی به عنوان یک بسته نرم افزاری در نظر گرفتهشده است. این بسته ها در مجموعه ای از واحدهای نرم افزاری عرضه می شوند. هر یک از این واحدها مسئول پردازش و جمع آوری اطلاعاتبرای یک واحد عملیات یا مجموعه ای از عملکردهای کاری هستند. موسکاتلو و همکاران پیشنهاد کرد که سیستم برنامه ریزی منابع انسانیمجموعه ای از واحدهای نرم افزاری یکپارچه به همراه پایگاه داده اصلی است که شرکتها را قادر می سازد تا استفاده از منابع (مانند دارایی ها ومنابع انسانی و غیره) را به طور موثر و موثر مدیریت کنند. صرفنظر از اندازه، شرکتهایی که سیستم برنامه ریزی منابع انسانی را پیاده سازیمی کنند، مزایای ملموس و نامشهود را خواهند دید. مطالعات قبلی تایید گسترده ای از مزایای ارزشمند پیاده سازی سیستم های برنامه ریزیمنابع انسانی را گزارش کرده اند. سیستم های برنامه ریزی منابع انسانی به مدیریت فرآیندهای شرکت در زمان کوتاه کمک می کنند.در این مقاله تاثیر برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات بر عملکرد تجاری و رابطه آن با نوآوری باز مورد بررسی قرار گرفت که نوعروش تحقیق از نظر هدف نوع کاربردی است. قلمرو مکانی این تحقیق در شرکت های کوچک و متوسط صنعت پتروشیمی که همگی نرم افزارERP را اجرا کرده باشند، انجام در برهه زمانی ۱۴۰۱ انجام شده است. در این پژوهش برای جمع آوری اطلاعات توصیفی از روش کتابخانه ای خواهد بود و برای گردآوری داده های به صورت کتابخانه ای و میدانی است که با پرسشنامه بود. برای تجزیه و تحلیل دادهها از دو روش آمارتوصیفی و استنباطی استفاده شد. بر این اساس آمار توصیفی شامل فراوانی جمعیت نمونه از نظر جمعیت، تحصیلات و سابقه کاری و میانگین،واریانس، انحراف معیار، مد، میانه بود. برای استفاده از آمار استنباطی، در ابتدا به منظور بررسی توزیع داده های تحقیق (نرمال بودن یا نرمال نبودن( از آزمون کلموگروف- اسمیرنف استفاده شد. نرم افزار مورد استفاده در تحقیق نرم افزارهای LISREL, SPSS و یا SPLS بود. با توجه به نتایج تمامی فرضیه های تحقیق مورد پذیرش قرار گرفت.

کلیدواژه ها

نوآوری، فناوری اطلاعات، منابع انسانی، عملکرد، عملکرد تجاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.