بررسی و رتبه بندی موانع تاثیرگذار در اجرای مدیریت دانش در شرکت های نفتی استان بوشهر

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری محصولات دانش بنیان در صنعت نفت ایران با رویکرد چالش ها و فرصت ها
  • کد COI اختصاصی: PETROTECH01_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 145
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اصغر اسد سنگابی

کارشناس مالی شرکت پایانهها ی نفتی , کارشناس ارشد مدیریت بازاریابی و صادرات،دانشگاه علوم تحقیقات تهران,ایران

افسانه آیین

کارشناس آموزش،کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی , دانشگاه آزاد، بوشهر، ایران

چکیده

مدیریت دانش ، یکی از ابزارهای کلیدی شرکت های نفتی در راستای توانمندسازی جهت رسیدن به اهداف خود در بازار دانش بنیان محور امروز هست ، یکی از مهم ترین مرحله های پیادهسازی مدیریت دانش در شرکت ها مرحله اجرای آن هست که با چالش ها و موانعی در شرکت ها همراه است .این پژوهش باهدف شناسایی و رتبه بندی موانع موثر بر اجرای مدیریت دانش در شرکت های نفتی مستقر در استان بوشهر انجامگرفته است . روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی است ، جامعه آماری شامل کارکنان شرکت های نفتی مستقر در استان بوشهر هست . برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه استاندارد استفادهشده که ضریب آلفای کرون باخ آن برابر ۷۹۳.۰ به دست آمده است . نمونه آماری از طریق فرمول تعیین نمونه کوکران ، تعداد ۱۳۰ نفر تعیین شد که به صورت تصادفی انتخاب گردیدند.در این پژوهش ۷۸ عامل شناسایی و موردمطالعه و با استفاده از آزمون فریدمن رتبه بندی گردید و ۷ مانع از مهم ترین آنها که رتبه بالاتری را کسب کردند استخراج و مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت .نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که موانعی چون الگوبرداری نامناسب ، تمایل نداشتن به مشارکت در تسهیم دانش ، مانع های فرهنگی ،سنجش نامناسب عملکرد، و موانع آموزشی از مهم ترین موانع پیش روی اجرای مدیریت دانش می باشند.

کلیدواژه ها

موانع مدیریت دانش، اجرای مدیریت دانش ، شرکتهای نفتی استان بوشهر، شرکتهای دانشبنیان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.