کاربرد میل مهار در پایدارسازی توده های خاک و سنگ

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: 410_8281306490
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6786
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جهانگیر خزائی

دانشجوی دکتری عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر و عضو هیئت علمی گروه مهند

چکیده

امروزه استفاده از المانهای مسلح کننده ، علی الخصوص میل مهارها در پایدارسازی تراشه های خاک و سنگ جبهه های کاری )تونلها ، معادن ، سدسازی و …( با توجه به عملکرد و کارائی مناسب ، سرعت عملیات اجرائی بالا و آزاد بودن جبهه کار در حین اجراء محبوبیت خاصی در بین دست اندرکاران این حرفه دارد . در این مقاله ضمن اشاره به تاریخچه و موارداستفاده از میل مهار ، انواع میل مهار بطور خلاصه مورد بررسی قرار گرفته که با توجه به مزایا و معایب ذکر شده ، استفاده از میل مهار غیرفعال )گروت شده – ناتنیده( توصیه می گردد و روش اجراء ، عملکرد و نقش جنس مواد تزریقی گروت –مکانیزم گسیختگی و وضعیت تنش در توده خاک و سنگ اطراف میل مهار و خود میل مهار مورد بررسی قرار گرفته و نهایتًا جمع بندی و نتیجه گیری ارائه شده است .

کلیدواژه ها

(Resin) زرین ،(Rock bolt) پیچ سنگ ،(Grout) گروت ،(Anchore) میل مهار

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.