شاخص های تاثیرگذار در تهویه ایستگاه های قطار شهری

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مهندسی برق، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECICONFE07_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 118
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین پذیرش

کارشناسی رشته تاسیسات، پرسنل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.

ایمان رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر– نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضاء، پرسنل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.

حامد کاظمی احمدآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته سامانه های حمل و نقل ریلی موسسه آموزش عالی زند شیراز ، پرسنل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز– قطارشهری.

چکیده

پژوهش حاضر با هدف شاخص های تاثیرگذار در تهویه ایستگاه های قطار شهری صورت گرفته است و به منظور این هدف از روش توصیفی – تحلیلی استفاده شده است. امروزه تهویه در فضاهای زیرزمینی یکی از موثرترین پارامتر در ساخت تونل ها و ایستگاه های مترو است. نبود هوای کافی در بسیاری از جبهه کارهای تونل و ایستگاه های مترو می تواند منجر به خسارات جانی شود، در ضمن تهویه یکی از مهمترین خدمات فنی در زمان حفر و بهره برداری تونل ها است، اما در زمان بهره برداری به به دلیل رفت وآمد و حضور تعداد زیادی از مسافران در تونل ها ، قطارها و ایستگاه های مترو اهمیت دو چندانی دارد. اجزای مترو عبارت از تونل ها و ایستگاه ها می باشند که هوای داخل آن ها باید در شرایط عادی و اضطراری دائما تهویه شود، تا در مواقع عادی شرایط مطلوبی برای افراد و در مواقع اضطراری امکان نجات برای افراد فراهم گردد. با توجه به اینکه در حالت عادی قطارهای مترو با سیستم برق کار می کنند ، لذا در تونل و ایستگاه ها آلاینده های ناشی از سوخت های فسیلی تولید نمی شود و بنابراین در شرایط عادی باید فقط به گرمای ناشی از تجهیزات و لوازم موجود درایستگاه ها ، تونل ، افراد و قطارها توجه کرد، نتیجه اینکه مهمترین پارامتر موثر و شاخص های تاثیرگذار در مورد تهویه ایستگاه ها و تونل ها ، گرمای تولید شده به وسیله قطار و مهمترین پارامتر موثر در تهویه داخل قطار، تعداد مسافران می باشد .

کلیدواژه ها

کنترل ترافیک، ایمنی، حفاظت اتوماتیک قطار، سیستم کنترل ترافیک(atp) ، سیگنالینگ، قطار شهری.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.