بررسی تاثیرتوانمندی های بازاریابی اینترنتی بر رشد بین المللی بازار شرکت های صادر کننده زعفران مشهد بانقش میانجی جهت گیری استراتژیک

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین همایش ملی بهبود و بازسازی سازمان و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CIROB02_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 113
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مائده بوژمهرانی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی موسسه غیرانتفاعی بینالود طرقبه مشهد

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر توانمندی های بازاریابی اینترنتی بر رشد بین المللی بازار صنعت موادغذایی با نقش میانجی جهت گیری بین المللی استراتژیک (مورد مطالعه: شرکت های صادرکننده زعفران مشهد)آنان بوده است. پژوهش حیث هدف کاربردی و از حیث ماهیت توصیفی – پیمایشی است.جامعه آماری این پژوهش عبارت است از تمامی مدیران و کارشناسان درگیر در حوزه صادرات زعفران در شهر مشهد می باشند. باتوجه به اینکه تعداد کل آن ها ۵۰شرکت است، روش نمونه گیری غیرتصادفی در دسترس است و بر اساس جدول مورگان، تعداد حجم نمونه در جامعه آماری ۳۲۰ واحد نمونه می باشد.روایی محتوا به کمک خبرگان و روایی سازه به روش تحلیل بارهای عاملی تاییدی انجام شده است. پایایی پرسشنامه ها با آلفای کرونباخ اندازه گیری گردید. آزمون فرضیه ها به روش مدلیابی معادلات ساختاری و توسط نرم افزار اسمارت پی ال اس انجام شده است.براساس نتایج بدست آمده توانمندی بازاریابی اینترنتی بر دسترسی به اطلاعات و جهت گیری بین المللی استراتژیک و توانمندی های بین المللی شبکه اثرگذاراست. دسترسی به اطلاعات بر جهت گیری بین المللی استراتژیک و رشد بین المللی بازار تاثیر دارد. جهت گیری بین المللی استراتژیک بر توانمندی های بین المللی شبکه و رشد بین المللی بازار تاثیرگذاراست. توانمندی های بین المللی شبکه بررشد بین المللی بازار تاثیردارد. در این پژوهش نقش میانجی جهت گیری بین المللی استراتژیک، دسترسی به اطلاعات، توانمندی های بین المللی شبکه و جهت گیری بین المللی استراتژیک تایید شده است.

کلیدواژه ها

توانمندی های بازاریابی اینترنتی، دسترسی به اطلاعات، جهت گیری بین المللی استراتژیک، توانمندی های بین المللی شبکه، رشد بین المللی بازار

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.