مروری بر اثر پذیری سلامت معنوی دانش آموزان از فضای آموزشی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP09_679
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 127
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه شهبازی نژاد

کارشناسی آموزش و پرورش ابتدایی دانشگاه امیرالمومنین(آزاد اسلامی )استان البرز

چکیده

سلامت معنوی یکی از ابعاد مهم سعادت انسان است و نیرویی منحصر به فرد است که بین ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی هماهنگی ایجاد می کند. این یک انگیزه و احساس اساسی است که به دنبال زندگی طولانی برای یافتن هدف و معنای زندگی باشید. معنویت اغلب یک انگیزه شهودی و اساسی در همه افراد است، از جمله اعتقاد به چیزی بزرگتر یا بیشتر از خود که باعث مثبت شدن زندگی می شود. همچنین یکی از مولفه های اساسی تجربه انسان است و اعتقاد فرد به معنویت و تجربیاتی را که صرفا بر جسمانیت متمرکز نمی شود، پوشش می دهد. نقش و تاثیرات رفاه معنوی افراد در سال های اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. شناخت عوامل مرتبط با سلامت معنوی به ویژه در دانش آموزان به عنوان قشر تحصیل کرده و آینده سازان جامعه بسیار مهم است. تعالی حقیقی انسان در صورتی حاصل می شود که علاوه بر تامین سایر نیازمندی های انسان، همه آنها در راستای این هدف واحد سامان یابند، به طوری که نه هیچ یک از آنها به طور افراطی و بیش از آنچه برای این هدف لازم است مورد توجه قرار گیرد، و نه درباره هیچ یک تفریط صورت گرفته، از آن غفلت شود. احساسات دوست داشتن و دوست داشته شدن، کمک کردن به دیگران، لذت را تجربه کردن، یک هدف اساسی در زندگی داشتن، تجربه کمال وآرامش در زندگی سلامت معنوی برای دانش آموزان سلامت معنوی برای فرآیند پیمایش در تجارب زندگی ضروری است، به ویژه در طول دوره تحصیلات تکمیلی و سایر مراحل زندگی که بر آن تاثیر می گذارد. مراقبت روانی از دانش آموزان حمایت می کند تا چارچوب اعتقادی خود را توسعه دهند و هدف و معنای زندگی و هویت خود را کشف کنند، از این رو، نقش محیط مدرسه و به ویژه معلمین در این زمینه بسیار دارای اهمیت است.هدف از مطالعه پیش رو بررسی اثرپذیری سلامت معنوی دانش آموزان از فضای آموزشی است که با رویکردی توصیفی و بهره گرفتن از منابع کتابخانه ای تلاش شده که به این موضوع پرداخته شود.

کلیدواژه ها

سلامت معنوی، سلامت معنوی دانش آموزان، سلامت در مدرسه.فضای آموزشی،

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.