نقش معلمان در رونق بخشی به مساجد و نماز
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR08_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 83
نویسندگان
استان : اصفهانمنطقه : مهردشتآخرین مدر ک تحصیلی : کارشناسیرشته تحصیلی: مهندسی فناوری اطلاعاتدوره تحصیلی : متوسطه دوم
چکیده
مسجد و اموزش و پرورش روحی برخاسته از ارزش هاست که از طرق مختلف بر پیوند و استحکام سازمان آموزش و پرورشو نهاد خانه و خانواده از یک طرف و مدرسه از طرف دیگر اثرات مطلوب دارد یکی از این اثرات ان است که مسجد هم الگوییصحیح و درست ارائه می کند وهم بینش انتخاب صحیح الگو را به انسان ها و نسل های جوان نشان می دهد .امروزه، لازم است مدارس یک علاقه واقعی و باطنی برای حضور مستمر و ارتباط نزدیک دانش آموزان با مساجد در آنان ایجادکنند. در این راستا، مدارس نباید فقط به ساختن نمازخانه ها اکتفا کنند . هرچند ساخت و توسعه نمازخانه ها اقدامی مثبت وارزنده برای رسیدن به ارزشها و مقدسات والای دینی است، اما هیچگاه جای مساجد و اثرات سازنده ی آن را نمی گیرد . لازماست همه ی تلاش دست اندرکاران تعلیم و تربیت بر این باشد که پیوندی واقعی بین خانه، مدرسه و جامعه )این مثلثتربیتی( ایجاد کنند. البته این پیوند باید مستمر باشد نه مقطعی. فرهنگ انس گرفتن با مسجد و در راس آن نماز به عنوانیک حرکت ارادی، آگاهانه و مستمر باید از آغاز دوران کودکی در نظام تربیتی خانه، مدرسه و جامعه به عنوان یک اصل مهمتربیتی مد نظر قرار بگیرد.مدرسه محل آموزش و یادگیری است و غالبا دبیران موفق الگوی دانش آموزان قرار میگیرند، در این محیط آموزشی کهدانش آموزان آمادگی دریافت آموزشهای گوناگون را دارند، با برنامه ریزی و مخاطب شناسی دقیق می توان شرکت در مسجدو مکان های مذهبی را آموزش داد، در این مورد هم، پیوند خوب امام جماعت مسجد محل با مدرسه و حضور منظم ایشان دربرنامه های فرهنگی، اردویی مدرسه، می تواند عامل خوبی برای جذب نوجوانان و جوانان به مسجد باشد.در این پژوهش که از روش توصیفی و با استفاده از منابع اینترنتی وکتابخانه ای تهیه شده است به بررسی نقش معلمان دررونق بخشی به مساجد و نماز می پردازیم .کلیدواژه ها
نماز ، مساجد ، معلمان ، دانش آموزاناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.