بررسی عوامل مرتبط با قصد استفاده مشتریان از بانکداری اینترنتی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
  • کد COI اختصاصی: EMAA24_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 132
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان عباس پور

مربی موسسه آموزش عالی الکترونیکی برخط اهواز

سیدمهدی عمرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، موسسه آموزش عالی الکترونیکی برخط اهواز.

چکیده

رشد و گسترش روز افزون فناوری ارتباطات، انقلابی را درمدلهای کسب وکارو عملکرد سازمانها ایجاد کرده است. یک مدل کسب و کار موفق، نشان دهنده یک راه بهتر نسبت به گزینه های موجود می باشد که میتواند ارزش بیشتری را به یک گروه مجزا از مشتریان پیشنهاد کرده و منافع بیشتری را به شرکت بازگرداند. عدم تشخیص یک مدل کسب و کار مناسب در زمان آغاز یک کسب و کار، موجب ناکامی سازمان ها در دستیابی به اهداف آن می شود. در حال حاضر، مدل کسب وکار بانکداری در شیوه نوین، به عنوان مکمل تجارت نوین شناخته می شود تا جایی که اگر بانکها از سیستم مبادلاتی الکترونیکی بهره نبرند، بخش بزرگی از مبادلات مختل می شود. طی سالیان اخیر بانکداری اینترنتی به سرعت در حال تبدیل شدن به ابزاری قوی در امر تجارت الکترونیک می باشد. رشد سریع اینترنت، فرصت ها و تهدیدهای جدیدی را پیش روی کسب وکارها باز نموده است. انتظار می رود تا با توسعه تکنولوژی های جدید بانکداری اینترنتی مهم ترین روش بانکداری مورد استفاده افراد باشد. بانکداری امروز شیوه های نو و سرویس دهی و خدمات مورد نظر مشتری را می طلبد و هر بانکی که در این امور موفق تر عمل کند، در بازار رقابتی موفق به جذب منابع بیشتری خواهد شد و در نتیجه، دوام و بقای دایمی آن بانک با بهره وری بالا فراهم خواهد آمد، و بانکداری الکترونیک، تنها گزینه فراروی بانک ها جهت تحقق اهداف می باشد. بانکداری اینترنتی علاوه بر کاهش هزینه ها، حضور فیزیکی مشتریان در باجه ها را نیز کاهش می دهد، هدف از این پژوهش بررسی عوامل مرتبط با قصد استفاده مشتریان از بانکداری اینترنتی می باشد.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات، بانکداری اینترنتی، مشتریان، بانکداری الکترونیکی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.