برطرف کردن مشکل کمرویی دانش آموزم (ث.ف)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
  • کد COI اختصاصی: EMAA24_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 177
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه کاظمی لو

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، آموزگار آموزش و پرورش منطقه انگوران، زنجان، ایران.

لیلا میرزایی

لیسانس الهیات، آموزگار آموزش و پرورش منطقه انگوران، زنجان، ایران.

چکیده

کمرویی و گوشه گیری یکی از مهم ترین مشکلات دانش آموزان در جوامع کنونی است که با ناتوانی از کنار آمدن با زندگی اجتماعی، خانوادگی و حرفه ای مشخص می شود، که می تواند به صورت کاهش حرمت نفس، اضطراب، احساس تنهایی و طرد شدگی بروز کند و در صورت عدم اصلاح در اکثر موارد می تواند به اشکال مختلف در سنین بعدی و حتی تا بلوغ ادامه یابد و فرد را با مشکلات جدی روبرو سازد. آموزش پژوهی حاضر در سال((۱۴۰۰-۱۴۰۱ در مورد (ث.ف) دانش آموز پایه دوم مدرسه ابتدایی فاطمیه شهر دندی، منطقه انگوران، استان زنجان انجام شده است. هدف اصلی این پژوهش بررسی علل و عوامل موثر بر کمرویی در دانش آموزم (ث.ف) و ارائه راه حل هایی مناسب جهت رفع این مشکل می باشد. روش پژوهش حاضر از نوع کیفی می باشد و از نظر هدف کاربردی است. جهت دست یافتن به هدف پژوهش پس از تحقیق و بررسی و اعتبار بخشی ، راه حل هایی به صورت موقت تعیین و اجرا گردید. برای گردآوردی داده ها از روش مشاهده رفتارها و فعالیت های کلاسی دانش آموز، مصاحبه با مدیر مدرسه، معاونین ، همکاران و معلم سال قبل و همچنین مصاحبه با اولیاء و مطالعه کتب، مقالات و پایان نامه ها استفاده شده است. نتایج نشان داد که با استفاده از جابجایی مکان دانش آموز - جلوگیری از مورد تمسخر واقع شدن دانش آموز- شرکت دادن در فعالیت های گروهی کوچک، شرکت در فعالیت های فرهنگی - اجتماعی مانند: شرکت در فعالیت های ورزشی، نمایش و دادن مسئولیت به طور قابل توجهی تاثیر زیادی در کاهش کمرویی و افزایش اعتماد به نفس او نسبت به قبل از اجرای طرح داشت. روش تحقیق، توصیفی تحلیلی می باشد.

کلیدواژه ها

کمرویی، دانش آموز، گوشه گیری، انزوا طلبی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.