سنجش کیفیت خدمات دولت الکترونیک در شرکت توزیع نیروی برق فارس (مورد مطالعه: نرم افزار برق من)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی آنالیز داده ها
  • کد COI اختصاصی: CDASCI01_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 244
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بیژن رضایی

دانشجوی دکتری، گروه مدیریت،واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج ، ایران

علی پیرزاد

استادیار، گروه مدیریت،واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج ، ایران

چکیده

یکی از گزینه های دولت ها برای ارتقاء کیفیت خدمات و دگرگونی آن، بهره گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات و دولت الکترونیک می باشد. در محیط پویا و رقابتی این دوران، کلید موفقیت یا شکست سازمان ها در ارائه خدمات و محصولات با کیفیت در قالب تجارت الکترونیک می باشد. به همین دلیل سنجش کیفیت خدمات به عنوان یک چالش مهم و اساسی در بحث اقتصادی و مدیریت مطرح شده است. شرکت توزیع نیروی برق فارس نیز توسعه خدمات غیرحضوری را در اولویت برنامه های خود قرار داده است تا هم هزینه های ناشی از رفت و آمد مشترکین به اداره جهت دریافت خدمات حضوری را تا حد امکان کاهش دهد و هم میزان رضایتمندی مشترکین را افزایش دهد. هدف از این تحقیق ارزیابی کیفیت خدمات الکترونیک نرم افزار برق من با استفاده مدل کیفیت خدمات الکترونیک پاراسورامان در شرکت توزیع نیروی برق فارس می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق مشترکین توزیع نیروی برق فارس هستند که با استفاده از جدول مورگان تعداد ۳۸۴ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. داده ها و اطلاعات تحقیق با استفاده از ابزار پرسشنامه استاندارد کیفیت خدمات پاراسورامان و با استفاده از روش نمونه گیری غیراحتمالی در دسترس گردآوری شد. نتایج تحقیق نشان داد که بیشترین میانگین امتیاز به ترتیب مربوط به بعد محرمانگی و امنیت (میانگین ۴.۶۷)، بعد کارایی (میانگین ۴.۶۱)، بعد دسترسی (میانگین۴.۲۴)، بعد اجرا (میانگین۳.۴۳)، بعد جبران خدمات (میانگین۳.۲۶) و کمترین میانگین امتیاز مربوط به بعد تماس و ارتباط (میانگین۱.۴۸) و بعد پاسخگویی (میانگین۲.۶۹) می باشند. در مجموع با توجه به مثبت بودن آماره تی برای مقایسه یک نمونه در آزمون دو دامنه انجام شده، می توان نتیجه گرفت، کیفیت خدمات الکترونیک به طور معناداری بیشتر از سطح متوسط است (۰.۰۵P-Value≤).

کلیدواژه ها

کیفیت خدمات الکترونیک، نرم افزار برق من، شرکت توزیع برق استان فارس

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.