مطالعه عددی دوبعدی رفتار سیستم تیرک گذاری در پایارسازی گودبرداریهای شهری

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران
  • کد COI اختصاصی: NCEVSLL02_336
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 867
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالله تبرئی

باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد نجف آباد اصفهان

چکیده

تحقیقات درزمینه روشهای متداول گودبرداری درمناطق شهری باعث ارایه راه حلهای ساده اقتصادی و با ضریب ایمنی بالا می گردد یکی از روشهای گودبرداری درمناطق شهری روش تیر ک گذاری و مهار متقابل می باشد که از گذشته تا به حال موردتوجه اکثر مهندسان قرار گرفته است این روش بهترین روش برای گودبرداری های با عرض کم می باشد دراین مقاله ابتدا یک گودبرداری به روش مهار متقابل بصورت دو بعدی و با کمک نرم افزار اجزا محدود Plaxis 2D مدلسازی شده است شرایط مدلسازی شامل گودبرداری و تیر گذاری و اعمال شرایط آب زیرزمینی بطور کامل درمدلسازی اعمال گردیده است پس از مدلسازی و صحت سازی نتایج حاصل به بررسی عوامل موثربرروی دیوار دراین سیستم پرداخته شده است درانتها نیز به ارایه پیشنهاداتی دراین روش پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

گودبرداری، تیرک های افقی، مدلسازی دو بعدی، تغییرشکل افقی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.