بررسی امنیت عمومی در توسعه گردشگری شهر ساری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی جغرافیا و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: HAMYARCONF17_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 141
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباسعلی محمودی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نور واحد بابل

پری شکری

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور واحد بابل

چکیده

امنیت و گردشگری، پارامترهای یک معادله هستند که نسبتی مستقیم و ارتباطی تنگاتنگ با هم دارند. اصولا تا امنیت برقرار نباشدسفری شکل نخواهد گرفت و سخن گفتن از گردشگری، بیهوده خواهد بود. امنیت به عنوان مهم ترین فاکتور در تدوین استراتژی هایتوسعه گردشگری در جهان به شمار می رود. در این تحقیق وضعیت امنیت گردشگری در شهر ساری از دیدگاه گردشگرانی که درپاییز و زمستان ۱۳۹۵ به شهر ساری مسافرت کرده بودند سنجیده شد. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و روش گردآوری اطلاعاتبه دو صورت مطالعات کتابخوانی و تحقیق میدانی (مشاهده، پرسشنامه و مصاحبه) می باشد.جامعه آماری گردشگران افراد غیربومیاستان مازندران به شهر ساری، روش نمونه گیری تصادفی و حجم نمونه ۱۶۰ نفر که با استفاده از روش کوکران محاسبه شد. روشتجزیه و تحلیل داده ها کمی و با استفاده از مدلهای آماری در محیط نرم افزاری spss بود. نتایج تحقیق بیانگر این است که ۸۲بیش از ۸۰ درصد وضعیت امنیت گردشگری در شهر ساری را خوب می دانستند و راضی بودند و ارتباط معناداری بین امنیت جانیو مالی بالا و انگیزه مسافرت مجدد به ساری وجود داشت. یعنی گردشگرانی که احساس امنیت بالاتری می کردند تمایل بیشتریبرای بازدید مجدد از شهر ساری داشتند.

کلیدواژه ها

توسعه گردشگری، امنیت شهرها، گردشگران، شهر ساری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.