بافت فرسوده، انواع، ویژگی ها و روش های مداخله

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس ملی شهرسازی، معماری، عمران و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: PSHCONF19_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 120
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حسین هادی پور

کارشناس شهرسازی شهرداری سروستان

چکیده

در پی تحول در شیوه زندگی, نیاز به خدمات گوناگون نیز افزایش یافته و جهت مطابقت با شرایط جدید و دست یابی به توسعه ایپایدار , ساماندهی بافت های فرسوده اهمیت بیشتری می یابد . امروزه با رشد روزافزون شهرنشینی، مشکلات شهری بیش از هرزمان دیگری دامنگیر شهرهای کشور گردیده است، این مشکلات با تاثیر گذاری بر تمامی جنبه های شهرنشینی، روابط منطقیزندگی شهرنشینی را نابسامان نموده است و کیفیت کلی و قابلیت زندگی در آنها را به شدت کاهش داده و زمینه ناپایداریدر آنها را فراهم کرده است. بافت فرسوده شهری یکی از موارد مطرح در کلیه شهرهای کشور است که هر کدام متناسببا شرایط انسانی و طبیعی خود نیازمند مداخله و اصلاح است، از آنجایی که بافت فرسوده در اکثر شهرها هسته اولیه شکل گیریشهر را شامل می شود این امر موجب اختلال در شکل گیری ارتباط و وحدت فضایی بین بخش مرکزی، بخش میانی و بخشپیرامونی می گردد به همین دلایل در این مقاله که به روش توصیفی گردآوری گردیده، تلاش شده است تا آشنایی اجمالی با بافتفرسوده و انواع آن و چگونگی ترمیم وسایر موضوعات مرتبط با آن صورت پذیرد

کلیدواژه ها

بافت فرسوده، شهر، ناپایداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.