پخش اقتصادی بار به کمک در نظر گرفتن حضور خودروهای الکتریکی به منظور کاهش ذرات آلودگی و در نظر گرفتن پاسخگویی تقاضا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی آنالیز داده ها
  • کد COI اختصاصی: CDASCI01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 166
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرامرز بدخشانی

دانشجوی کارشناشی ارشد،گروه برق،واحد آباده،دانشگاه آزاد اسلامی،آباده،ایران

نصراله گودرزی

استادیار،گروه برق،واحد آباده،دانشگاه آزاد اسلامی،آباده،ایران

چکیده

توسعه شبکه های قدرت موجب شده است تولید و مصرف انرژی الکتریکی به حوزه های جدیدی که بسیار رقابتی است وارد شود. یکی از این موارد استفاده از انرژی تجدید پذیر است. به کمک انرژی هایی نظیر انرژی خورشید علاوه بر اینکه می توان مصرف سوخت را کم کرد همچنین می توان با صرف سرمایه اولیه هزینه تولید انرژی الکتریکی را در بلند مدت کاهش داد. در این پژوهش موضوع اصلی دیسپاچینگ اقتصادی برا در شبکه خواهد بود. هدف نهایی در این پژوهش کم کردن میزان آلودگی وارد شده به محیط زیست و نیز کم کردن مقدار هزینه صرف شده برای تولید انرژی است. موضوع مورد بررسی در بخش های وسیعی خواص غیر خطی داشته و نه تنها نمی توان به این مسئله به عنوان یک مسئله خطی نگاه کرد بلکه از این منظر می توان این مسئله را به صورت یک مسئله غیر خطی دید. در این پژوهش از ابزارهای متنوعی برای رسیدن به هدف اصلی استفاده می شود. یکی از این ابزارها استفاده از منابع تولید پراکنده که در این پژوهش از نوع خورشیدی خواهد بود و همچنین استفاده از عناصری که قابلیت ذخیره سازی انرژی الکتریکی به منظور شیفت بخشی از بار موجود در ساعات اوج بار به ساعات کم باری را دارند مانند خودروهای الکتریکی استفاده نمود. در این پژوهش به منظور دست یافتن به این هدف از الگوریتم ازدحام ذرات به منظور بهینه سازی ساعات حضور خودروهای الکتریکی و همچنین مقداری که هر واحد نیروگاهی باید تولید کند استفاده می شود. از طرفی در این پژوهش قیودی برای بهره برداری بهینه از این واحدها پیاده سازی شده است که در ادامه به صورت مفصل توضیح داده می شوند.

کلیدواژه ها

پخش بار اقتصادی، خودرو الکتریکی، الگوریتم ازدحام ذرات(PSO)، کاهش آلودگی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.