تاثیر امنیت و حریم خصوصی وب سایت در موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری بر کیفیت خدمات الکترونیکی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME08_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 135
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی قادری

استادیار دانشکده فنی و مهندسی، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری مشهد

سیدحسن موسوی قوچانی

استادیار دانشکده فنی و مهندسی، موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری مشهد

حسین فلاح

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گروه مدیرت، دانشگاه پیام نور تهران

رحمان اسعدی

کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

سپیده چایچی

کارشناسی ارشد مهندسی شهرسازی، دانشگاه بین المللی امام رضا

چکیده

هدف از این تحقیق تاثیر امنیت و حریم خصوصی وب سایت در موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری بر کیفیت خدمات الکترونیکی و تحلیل پیامدهای آن بر رضایت دانشجویان بود. این تحقیق بر مبنای هدف کاربردی، و براساس روش، توصیفی پیمایشی است. به منظور جمع آوری داده های تحقیق، ۳۱۹ پرسشنامه در بین دانشجویان دانشگاه اقبال لاهوری به روش طبقه‎ای تصادفی توزیع شد. در این تحقیق، به منظور بررسی و آزمون متغیرهای موثر در موضوع تحقیق از پرسشنامه استاندارد ریتا و همکاران (۲۰۱۹) برای اندازه گیری متغیرهای تحقیق استفاده شد. روایی و پایایی سنجه های پرسشنامه به ترتیب از طریق تحلیل عاملی تاییدی و ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شد و مورد تایید قرار گرفت. پس از تجزیه و تحلیل داده های تحقیق با استفاده از نرم افزارهای Spss۲۵ و Smartpls۳، یافته ها حاکی در تبیین نتایج فرضیه تحقیق می‎توان گفت امنیت و حریم خصوصی به نگرانی های بالقوه دانشجویان از حفظ حریم خصوصی و امنیت اشاره دارد. بعضی از دانشجویان به دلیل ترس از خطرات امنیتی و احتمال افشای اطلاعات شخصی در انجام خدمات اینترنتی مردد هستند به عبارت دیگر دانشجویان غالبا زمانی که احساس می کنند اطلاعات آنها درخطر است و خصوصی بودن اطلاعاتشان حین و بعد از خدمت حفظ نمی شود از خدمات آنلاین دوری می کنند. دانشجویان ممکن است نگران باشند که اطلاعات شخصی آنها، مانند نام یا آدرسشان به یا افراد دیگر داده شود. کاربران از وب سایت دانشگاه انتظار دارند تا از آنها در برابر کلاه برداری، سرقت و ایمیل های ناخواسته پس از دریافت خدمت محافظت کند.

کلیدواژه ها

وب سایت، امنیت و حریم خصوصی، کیفیت خدمات الکترونیک، رضایت دانشجویان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.