به کارگیری تکنولوژی مدل سازی اطلاعاتی ساختمان MIB (جهت کاهش زمان و هزینه ترمیم و بهسازی ساختمان ها)

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران
  • کد COI اختصاصی: NCEVSLL02_137
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3490
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده مهسا غمخوار

تهران خ ولی عصر (عج)، روبروی پارک ملت، کوچه ارمغان غربی، پلاک ۹۱

چکیده

ترمیم و بهسازی ساختمان ها، فرآیندی است که نیازمند وجود اطلاعات کافی مربوط به اجزای سازه ای ساختمان و صرف هزینه و زمان نسبتا بالا جهت دستیابی به این اطلاعات می باشد. هر قدر اطلاعات به دست آمده از اجزا و شرایط ساختمان دقیق تر باشد، تصمیم های اتخاذ شده برای انتخاب روش های ترمیم و بهسازی بهینه تر خواهند بود و هزینه لازم برای اجرای عملیات ترمیم و بهسازی کاهش خواهد یافت. تکنولوژی مدلسازی اطلاعاتی ساختمان ) BIM (، یکی از روش هایی است که به دلیل امکان ایجاد پایگاه داده ها برای ساختمان و اجزای آن و ارائه شناسنامه های اطلاعاتی غنی برای آنها، امکان اتخاذ تصمیم های بهینه جهت ترمیم و بهسازی ساختمان و کاهش چشمگیر در زمان و هزینه ترمیم و بهسازی ساختمان ها را فراهم می آورد. در این مقاله ضمن ارزیابی قابلیت های پیشرفته تکنولوژی مدل سازی اطلاعاتی ساختمان و معرفی نرم افزارهای مربوطه، راهکارهای عملی به کارگیری آن در جهت کاهش زمان و هزینه ترمیم و بهسازی ساختمان ها مورد بررسی قرار گرفته است

کلیدواژه ها

مدل سازی اطلاعات ساختمان ترمیم و بهسازی ساختمان کاهش زمان و هزینه - - - BIM

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.