ارزیابی بکارگیری برج خنک کن و مخزن ذخیره حرارتی جهت سیستم سرمایش تابشی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سی و یکمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک ایران و نهمین همایش صنعت نیروگاهی ایران
- کد COI اختصاصی: ISME31_225
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 211
نویسندگان
استادیار، دانشگاه بیرجند، بیرجند
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه بیرجند، بیرجند
چکیده
قسمت عمده ای از مصرف انرژی در ساختمان ها مربوط به سیستم های تهویه مطبوع می باشد. در تحقیق حاضر عملکرد برج خنک کن در اتصال به مخزن ذخیره انرژی جهت تامین آب سرد مورد نیاز سیستم سرمایش تابشی ارزیابی شده است و با توجه به اینکه کارکرد موثر برج خنک کن تابع شرایط محیطی است ، عملکرد سیستم سرمایشی در شرایط آب و هوایی مختلف ایران مورد بررسی قرار گرفته است . جهت مدلسازی سیستم ها از نرم افزار انرژی پلاس استفاده شده است و عملکرد سیستم های سرمایشی از نقطه نظر آسایش حرارتی و میزان مصرف انرژی در شهرهای اهواز، تهران و تبریز مقایسه شده است . شهرهای اهواز، تهران و تبریز به ترتیب معرف شرایط آب و هوایی گرم و نیمه مرطوب، گرم و خشک ، معتدل و خشک هستند. در این بررسی برج خنک کن به عنوان تنها منبع تامین کننده سرمایش فقط در ساعات اولیه بامداد که تعرفه برق نیم بها است بکار گرفته شده است و آب سرد تولیدی در مخزن ذخیره می شود تا در ساعات حضور افراد جهت تامین بار برودتی مورد نیاز سیستم های تابشی مورد استفاده قرار گیرد. نتایج مدلسازی نشان می دهد که سیستم سرمایش از کف در اتصال با برج خنک کن و مخزن برای شهرهای تهران و اهواز قادر به تامین شرایط آسایش حرارتی نیست در حالیکه در شهر تبریز می تواند تا حدود ۴۴ درصد از زمان های حضور افراد شرایط قابل قبول آسایش حرارتی را تامین کند. اگر برج خنک کن و مخزن ذخیره خرارتی به سیستم سرمایش از سقف متصل گردد نتایج مدلسازی نشان می دهد که این سیستم می تواند تقریبا در ۶۰ درصد زمان حضور افراد شرایط مناسب آسایش حرارتی را تامین کند.کلیدواژه ها
برج خنک کن ، مخزن ذخیره حرارتی ، سرمایش از کفمقالات مرتبط جدید
- مسیریابی مبتنی بر خوشه بندی در شبکه های بین خودرویی با ترکیب الگوریتم های گرگ خاکستری و جهش قورباغه
- استفاده از مدل های زبانی در تشخیص آسیب پذیری کد
- مدیریت انرژی در شبکه های هوشمند با استفاده از منابع تجدیدپذیر
- اصول شستشوی صحیح شبکه بدون قطع برق
- افزایش کارایی و آپدیت سیستم ناوبری با استفاده از روش معادلات انتشار خطا و تخمین زاویه غیرفعال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.