بررسی تیمار پس از برداشت گاما آمینوبوتیریک اسید بر عمر پس از برداشت توت فرنگی در طول نگهداری
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی زیست شناسی گیاهان دارویی
- کد COI اختصاصی: BIOMED01_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 269
نویسندگان
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه ایلام، ایلام
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه ایلام، ایلام
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه قم، قم، ایران.
چکیده
روش نگهداری میوه در دمای پایین یکی از رایج ترین راهها برای افزایش عمر پس از برداشت می باشد. گاماآمینوبوتیریک اسید (GABA) ظرفیت تحمل به تنش سرما را در میوههای پس از برداشت در طی ذخیرهسازی بهبود می بخشد. در این پژوهش اثر GABA بر افزایش عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی مورد بررسی قرار گرفت . در این پژوهش برای بررسی امکان کاهش خسارت سرمازدگی از تیمار ۵ میلی مول GABA روی میوه توت فرنگی در طی ۱۲ روز نگهداری در دمای ۱±۴ درجه سانتی گراد استفاده گردید. در این مطالعه درصد کاهش وزن، شاخص قهوهای شدن و میزان تجمع آنتوسیانین در زمان برداشت و در روزهای سوم، ششم ، نهم و دوازدهم و در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار GABA از طریق افزایش تجمع آنتوسیانین و کاهش شاخص سرمازدگی و درصد کاهش وزن توانسته است عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی را در گروه تیمار شده با GABA در مقایسه با گروه شاهد بهبود ببخشد. براساس نتایج این پژوهش تیمار GABA می تواند از طریق افزایش محتوای آنتوسیانین روی ماندگاری توت فرنگی موثر باشد.کلیدواژه ها
توت فرنگی ، درصدکاهش وزن، گاما آمینوبوتیریک اسید، قهوه ای شدن.مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.